ΤΡΙΤΗ  27/09/2022
22:15 Κατάλληλο για άτομα άνω των 12 ετών
Τα Φονικά Μυστήρια της Κυρίας Φίσερ  (Β' Kύκλος)   (E)   
Ψυχαγωγία / Ξένη σειρά

Miss Fisher's Murder Mysteries


Έτος παραγωγής: (2013)


Live Streaming
Σειρά μυστηρίου αυστραλιανής παραγωγής 2013 που θα ολοκληρωθεί σε 13 ωριαία επεισόδια (Β΄κύκλος)
Η σειρά βασίζεται στα μυθιστορήματα της συγγραφέα Kerry Greenwood και δημιουργήθηκε από τους Deb Cox και Fiona Eagger. Τα μυστήρια δολοφονίας της Miss Fisher περιστρέφονται γύρω από την προσωπική και επαγγελματική ζωή της Phryne Fisher (Essie Davis), μιας λαμπερής ιδιωτικής ντετέκτιβ στα τέλη της δεκαετίας του '20 της Μελβούρνης. Στην πρώτη σειρά, ένα θέμα που τρέχει είναι η απαγωγή και ο θάνατος της νεότερης αδελφής της Phryne, Janey, όταν ήταν παιδιά και παρακολουθούσαν ένα τσίρκο, ένα έγκλημα που εξακολουθεί να στοιχειώνει την Phryne, αισθανόμενη ότι έπρεπε να είχε προστατεύσει την αδελφή της.

Δείτε σήμερα: Στοπ-καρέ στον φόνο[Framed for murder]
Eπεισόδιο 9

Ένα ταξίδι στο λυκόφως του βωβού κινηματογράφου. Το Χόλιγουντ έχει στριμώξει την αυστραλιανή βιομηχανία με τις ομιλούσες ταινίες να είναι καθοδόν και η παραγωγή της εξωτικής «Νύφης της Βαβυλώνας» κινδυνεύει σοβαρά.

Με μια από τις παλαιότερες φίλες της στη παραγωγή της ταινίας, η Φράνι δεν έχει άλλη επιλογή από το να εμπλακεί, όταν ο πρωταγωνιστής βρίσκεται νεκρός στο σετ.

Έρχεται λοιπόν για να εξιχνιάσει ένα έγκλημα και σώζει την παραγωγή, πότε στον ρόλο του βασικού επενδυτή και πότε στον ρόλο της ιδιωτικού ντετέκτιβ. Η παράσταση πρέπει να συνεχιστεί κι όταν δολοφονείται και ο σκηνοθέτης, η Φράνι αναλαμβάνει τα ηνία.Πρωταγωνιστούν: Essie Davis, Nathan Page, Hugo Johnstone-Burt

Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K8] ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ (E)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά