ΔΕΥΤΕΡΑ  26/09/2022
22:15 Κατάλληλο για άτομα άνω των 12 ετών
Τα Φονικά Μυστήρια της Κυρίας Φίσερ  (Β' Kύκλος)   (E)   
Ψυχαγωγία / Ξένη σειρά

Miss Fisher's Murder Mysteries


Έτος παραγωγής: (2013)Σειρά μυστηρίου αυστραλιανής παραγωγής 2013 που θα ολοκληρωθεί σε 13 ωριαία επεισόδια (Β΄κύκλος)
Η σειρά βασίζεται στα μυθιστορήματα της συγγραφέα Kerry Greenwood και δημιουργήθηκε από τους Deb Cox και Fiona Eagger. Τα μυστήρια δολοφονίας της Miss Fisher περιστρέφονται γύρω από την προσωπική και επαγγελματική ζωή της Phryne Fisher (Essie Davis), μιας λαμπερής ιδιωτικής ντετέκτιβ στα τέλη της δεκαετίας του '20 της Μελβούρνης. Στην πρώτη σειρά, ένα θέμα που τρέχει είναι η απαγωγή και ο θάνατος της νεότερης αδελφής της Phryne, Janey, όταν ήταν παιδιά και παρακολουθούσαν ένα τσίρκο, ένα έγκλημα που εξακολουθεί να στοιχειώνει την Phryne, αισθανόμενη ότι έπρεπε να είχε προστατεύσει την αδελφή της.

Δείτε σήμερα: ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΙΛΗΣ [The Blood of Juana the Mad]
Eπεισόδιο 8

Βασισμένο σε ένα διήγημα του Κέρι Γκρίνγουντ, το επεισόδιο εκτυλίσσεται σ’ ένα πανεπιστήμιο. Όταν το πτώμα του καθηγητή Κατς βρίσκεται στη θέση ενός πτώματος στο μάθημα ανατομίας της Δρ Μακ, εκείνη απαιτεί η Φράνι και ο Τζακ, πλέον αποξενωμένοι, να συνεργαστούν για να τη βοηθήσουν.

Καθώς ερευνούν τη δολοφονία και την εξαφάνιση ενός χειρογράφου, του Βιβλίου των Ωρών της Χουάνα της Τρελής, ένα δίκτυο από κολεγιακές φάρσες, πολιτική και θεωρίες περί ευγονικής ξεδιπλώνεται. Ο Τζακ, όμως, και η Φράνι αποδέχονται ότι εργάζονται καλύτερα μαζί προς το συμφέρον του Νόμου και της Ταξης.Πρωταγωνιστούν: Essie Davis, Nathan Page, Hugo Johnstone-Burt

Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K8] Στα Χνάρια Των Προσκυνητών

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά