ΣΑΒΒΑΤΟ  24/09/2022
03:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Απίθανα Ταξίδια Με Τρένο  (Δ' Kύκλος)   (E)   
Ντοκιμαντέρ

Amazing Train Journeys
Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής KWANZA.

Συνάντηση ανθρώπων κατά μήκος των διαδρομών και ανακάλυψη νέων ονείρων, αυτό είναι το DNA αυτής της επιτυχημένης σειράς, η οποία ανανεώνεται συνεχώς. Επιλέγοντας το τρένο ως μέσο ταξιδιού, επιλέγουμε να ανακαλύψουμε, να ονειρευτούμε ... και να συναντήσουμε άτομα από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.
Ο Philippe Gougler, ο μάρτυρας- ταξιδιώτη μας, είναι πεπεισμένος ότι χωρίς την ανθρώπινη συνάντηση δεν υπάρχει ταξίδι. Σε κάθε χώρα, σε κάθε περιοχή, σε κάθε πόλη, το τρένο είναι το ιδανικό μέρος για να μοιραστούμε τις εμπειρίες της ζωής των απλών αλλά μοναδικών επιβατών. Από τους μετακινούμενους στο Shinkansen στην ομάδα διαλογής αλληλογραφίας της Σρι Λάνκα, ο Philippe συναντά τους ντόπιους και με αυτόν τον τρόπο γνωρίζει την ιδιαιτερότητα και την ανθρωπιά τους.

Δείτε σήμερα: Ιαπωνία [Japon ]

Αν και μικρότερη από τη Γαλλία, η Ιαπωνία είναι ένα κομμάτι γης στο οποίο κατοικούν διπλάσιοι κάτοικοι. Το 80% του πληθυσμού συγκεντρώνεται σε μεγαλουπόλεις. Η Ιαπωνία έχει ένα από τα πιο ανεπτυγμένα σιδηροδρομικά δίκτυα στον κόσμο.... Ο Philippe Gougler ξεκινά το ταξίδι του στο Shinkansen που συνδέει το Τόκιο με το Κιότο, την πόλη των ναών.

Στη συνέχεια, κατεύθυνση Ναγκόγια, όπου ο ταξιδιώτης μας συμμετέχει σε μια τελετή πέρα από τα συνηθισμένα! Ο Philippe κατευθύνεται στα νότια για να ανακαλύψει το Κόμπε και τα περίφημα βόδια του, πριν επιστρέψει στο Τόκιο, τη μυθική πόλη και μια από τις πιο πολυσύχναστες αστικές περιοχές του πλανήτη! Αλλά τι θα ήταν το ταξίδι στην Ιαπωνία χωρίς την εμπειρία των περίφημων ανθισμένων κερασιών;

Αυτή η τελευταία στάση θα είναι εκπληκτική ...
Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
(E)
Επόμενο > [K8] ALLERT3 (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά