ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  23/09/2022
17:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΜΙΣ ΜΑΡΠΛ - Δ΄ ΚΥΚΛΟΣ   (E)   
Ψυχαγωγία / Σειρά

AGATHA CHRISTIE’S MARPLELive Streaming
Σειρά μυστηρίου αυτοτελών επεισοδίων

Βασισμένη στην ομώνυμη σειρά αστυνομικών μυθιστορημάτων και διηγημάτων της Άγκαθα Κρίστι, η σειρά παρουσιάζει τις περιπέτειες της Τζέιν Μαρπλ, μίας ηλικιωμένης γεροντοκόρης που ζει στο ήσυχο χωριουδάκι Σεντ Μέρι Μιντ. Στις πολλές της επισκέψεις σε φίλους και συγγενείς σε άλλα χωριά, η Μις Μαρπλ συχνά πέφτει πάνω σε περιπτώσεις μυστηριωδών φόνων και βοηθά να εξιχνιαστούν. Αν και οι αστυνομικοί εμφανίζονται πολλές φορές απρόθυμοι να δεχτούν τη βοήθεια της Μις Μαρπλ, η φήμη και οι απαράμιλλες ικανότητές της τελικά τους κερδίζουν.

Δείτε σήμερα: «Οι δύο όψεις ενός εγκλήματος» (They do it with mirrors)
Eπεισόδιο 3

Όταν απειλείται η ζωή της Κάρι – Λουίζ, η αδελφή της Ρουθ Βαν Ράιντοκ ζητά τη βοήθεια της παλιάς της φίλης μις Μαρπλ.
Η Μις Μαρπλ φτάνει στο σπίτι της οικογένειας όπου, εκτός από διάφορους συγγενείς που φιλοξενούνται, λειτουργεί εκεί και αναμορφωτήριο για νέους άντρες. Κατά τη διάρκεια μουσικής παράστασης ένας από τους τρόφιμους του αναμορφωτηρίου κάνει μεγάλη φασαρία κραδαίνοντας όπλο, όμως αφού τον εξουδετερώνουν, ανακαλύπτουν ότι ο ανιψιός της Κάρι Λουίζ, ο Κρίστιαν Γκαλμπράντσεν, έχει δολοφονηθεί μέσα στο γραφείο.
Στο σημείωμα που έγραφε πριν τον μαχαιρώσουν, προσπαθεί να προειδοποιήσει την Κάρι Λουίζ ότι κάποιος θέλει να την δηλητηριάσει. Η Μις Μαρπλ ανακαλύπτει σιγά σιγά κρυμμένα σκοτεινά συναισθήματα και σχέδια: η όμορφη, υιοθετημένη κόρη της Κάρι Λουίζ η Τζίνα προκαλεί φθόνο στη νεώτερη, άσχημη αδελφή της Μίλντρεντ, ενώ ο άντρας της την παρατηρεί με πίκρα να φλερτάρει με τον ετεροθαλή αδελφό της, και σοβαρές υποψίες στρέφονται εναντίον πολλών άλλων..
Η Μαρπλ αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι ο μόνος τρόπος να ανακαλύψει τη ρίζα του κακού είναι να ξεδιαλύνει το ταχυδακτυλουργικό κόλπο που παίχτηκε τη νύχτα του φόνου με σκοπό να αποκαλύψει ποιο ήταν το πραγματικό έγκλημα και γιατί έγινε..Βρετανία/ ΗΠΑ, 2010
Σκηνοθεσία: Άντι Γουίλσον
Σενάριο: Πολ Ράτμαν βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο της Άγκαθα Κρίστι
Στο ρόλο της Μις Μαρπλ η Τζούλια Μακένζι.
Με τους: Έλιοτ Κάουαν, Έμα Γκρίφιθς Μάλεν, Τζόαν Κόλινς, Πενέλοπε Γουίλτον


Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

(E)
Επόμενο > [K8] 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση - 200 Θαύματα και Άλματα (E)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά