ΠΕΜΠΤΗ  22/09/2022
16:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Στην Ινδία με την Τζοάνα Λάμλεϊ   (E)   
Ντοκιμαντέρ / Ταξίδια

Joanna Lumley's India
Μίνι σειρά ντοκιμαντέρ 3 επεισοδίων, παραγωγής Αγγλίας 2017.

Η διάσημη Βρετανίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια τηλεοπτικών ταξιδιωτικών εκπομπών Τζοάνα Λάμλεϊ επιστρέφει στη χώρα όπου γεννήθηκε, την Ινδία, για να τιμήσει το πόσο σπουδαίο κράτος είναι σήμερα.

Γιορτάζοντας την ομορφιά, την άγρια φύση, τους ανθρώπους, τον πολιτισμό, την Ιστορία, τη νεωτερικότητα και την απόλυτη ποικιλομορφία, το οδοιπορικό της Τζοάνα την ταξιδεύει σε μια εξερεύνηση του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος της Ινδίας, αντλώντας από τις δικές της συνδέσεις και εμπειρίες και μαθαίνοντας από ιστορίες άλλων.

Δείτε σήμερα: (τελευταίο)
Eπεισόδιο 3

Το τελευταίο σκέλος του ταξιδιού στην Ινδία οδηγεί την Τζοάνα στο Εθνικό Πάρκο Ράνταμπορ, όπου βλέπει τίγρεις με τη βοήθεια της Μπελίντα Ράιτ, γνωστής για την προστασία των τίγρεων στην Ινδία.

Επίσης, βλέπει το έργο της τοπικής ΜΚΟ «Tiger Watch», επισκεπτόμενη ένα σχολείο που προσφέρει εκπαίδευση με σκοπό να εξαλειφθεί η λαθροθηρία και η φτώχεια στην περιοχή.

Η επόμενη στάση της Τζοάνα είναι το σπουδαίο Δελχί, με 18 εκατομμύρια κατοίκους. Κάνει βόλτα στο μαυσωλείο του Χουμαγιούν, ένα μέρος μεγάλης σημασίας για την οικογένειά της.

Το Δελχί έχει πολλά πρόσωπα και η Τζοάνα επισκέπτεται τα δύο άκρα: μια κοινότητα 10.000 άστεγων ανδρών και ένα υπερσύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο στην αναπτυσσόμενη περιοχή της πόλης.

Τέλος, φτάνει στην Νταραμσάλα για μια ακρόαση με τον Δαλάι Λάμα, λίγο πριν ολοκληρώσει το εκπληκτικό ταξίδι της στο μέρος που γεννήθηκε, το Σρίναγκαρ του Κασμίρ.
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

  (Β' Kύκλος) (Α' Τηλεοπτική Μετάδοση)
Επόμενο > [K8] ΜΙΣ ΜΑΡΠΛ - Δ΄ ΚΥΚΛΟΣ (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά