ΣΑΒΒΑΤΟ  24/09/2022
18:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Κάτι Γλυκό   (E)   
Ψυχαγωγία / Εκπομπή


Έτος παραγωγής: (2021)


Live Streaming
Μία νέα εκπομπή ζαχαροπλαστικής έρχεται να κάνει την καθημερινότητά πιο γευστική και σίγουρα πιο γλυκιά!

Πρωτότυπες συνταγές, γρήγορες λιχουδιές, υγιεινές εκδοχές γνωστών γλυκών και λαχταριστές δημιουργίες θα παρελάσουν από τις οθόνες μας και μας προκαλούν όχι μόνο να τις χαζέψουμε, αλλά και να τις παρασκευάσουμε!

Ο διακεκριμένος pastry chef Κρίτωνας Πουλής, έχοντας ζήσει και εργαστεί αρκετά χρόνια στο Παρίσι, μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής του και παρουσιάζει σε κάθε επεισόδιο βήμα-βήμα δύο γλυκά με τη δική του σφραγίδα, με νέα οπτική και με απρόσμενες εναλλακτικές προτάσεις.

Μαζί με τους συνεργάτες του Λένα Σαμέρκα και Αλκιβιάδη Μουτσάη φτιάχνουν αρχικά μία μεγάλη και «δυσκολότερη» συνταγή και στη συνέχεια μία δεύτερη, πιο σύντομη και «ευκολότερη».

Μία εκπομπή που τιμάει την ιστορία της ζαχαροπλαστικής, αλλά παράλληλα αναζητά και νέους δημιουργικούς δρόμους. Η παγκόσμια ζαχαροπλαστική αίγλη, συναντιέται εδώ με την ελληνική παράδοση και τα γνήσια ελληνικά προϊόντα.

Κάτι ακόμα που θα κάνει το «Κάτι Γλυκό» ξεχωριστό είναι η «σύνδεσή» του με τους Έλληνες σεφ που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό.

Από την εκπομπή θα περάσουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα Ελλήνων σεφ που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό για να μοιραστούν μαζί μας τη δική τους εμπειρία μέσω βιντεοκλήσεων που πραγματοποιήθηκαν σε όλο τον κόσμο.

Αυστραλία, Αμερική, Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Πολωνία, Κανάριοι Νήσοι είναι μερικές από τις χώρες που οι Έλληνες σεφ διαπρέπουν. Θα γνωρίσουμε 20 από αυτούς:

(Δόξης Μπεκρής, Αθηναγόρας Κωστάκος, Έλλη Κοκοτίνη, Γιάννης Κιόρογλου, Δημήτρης Γεωργιόπουλος, Teo Βαφείδης, Σπύρος Μαριάτος, Νικόλας Στράγκας, Στέλιος Σακαλής, Λάζαρος Καπαγεώρογλου, Ελεάνα Μανούσου, Σπύρος Θεοδωρίδης, Χρήστος Μπισιώτης, Λίζα Κερμανίδου, Ασημάκης Χανιώτης, David Tsirekas, Κωνσταντίνα Μαστραχά, Μαρία Ταμπάκη, Νίκος Κουλούσιας)

Στην εκπομπή που έχει να δείξει πάντα «Κάτι γλυκό».
Δείτε σήμερα: «Φωλιά με κρέμα λεβάντας & καραμελωμένες βανίλιες - αλμυρό Éclair»
Eπεισόδιο 7

Ο διακεκριμένος pastry chef Κρίτωνας Πουλής μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής του και παρουσιάζει βήμα-βήμα δύο γλυκά.

Μαζί με τους συνεργάτες του Λένα Σαμέρκα και Αλκιβιάδη Μουτσάη, σε αυτό το επεισόδιο, φτιάχνουν στην πρώτη και μεγαλύτερη συνταγή μία διαφορετική φωλιά με κρέμα λεβάντας & καραμελωμένες βανίλιες και στη δεύτερη, πιο σύντομη, ένα πρωτότυπο αλμυρό Éclair με κρέμα γραβιέρας Κρήτης, φουντούκια και αποξηραμένα σύκα.

Όπως σε κάθε επεισόδιο, ανάμεσα στις δύο συνταγές, πραγματοποιείται βιντεοκλήση με έναν Έλληνα σεφ που ζει και εργάζεται στο Εξωτερικό.

Σε αυτό το επεισόδιο μας μιλάει για τη δική του εμπειρία ο Στέλιος Σακαλής από την Ιταλία.

Στην εκπομπή που έχει να δείξει πάντα «Κάτι γλυκό».Παρουσίαση-Δημιουργία Συνταγών: Κρίτων Πουλής
Μαζί του οι: Λένα Σαμέρκα και Αλκιβιάδης Μουτσάη
Σκηνοθεσία : Άρης Λυχναράς
Διευθυντής φωτογραφίας: Γιώργος Παπαδόπουλος
Σκηνογράφος: Μαίρη Τσαγκάρη
Ηχολήπτης: Νίκος Μπουγιούκος
Αρχισυνταξία: Μιχάλης Γελασάκης
Εκτέλεση Παραγωγής: RedLine Productions

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

  (Δ' Kύκλος)
Επόμενο > [K] Μπάντι, ο Ροκ Σταρ - Παιδική Ταινία

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά