ΚΥΡΙΑΚΗ  07/08/2022
00:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 18 ετών
ΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΣΕΞ   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

THE CULTURE OF SEX


Έτος παραγωγής: (2015)


Live Streaming
Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής Villano &TVN (Δημόσια Τηλεόραση της Χιλής) 2015 που θα ολοκληρωθεί σε 10 επεισόδια διάρκειας45΄.

Οι Κουλτούρες του Σεξ είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ δέκα επεισοδίων που πρωταγωνιστούν ο Rodrigo Jarpa, ένας αξιόλογος και χαρισματικός σεξολόγος και η Nathalie Nicloux, κωμικός και ηθοποιός. Ταξιδεύουν και ερευνούν την κουλτούρα του σεξ σε διάφορες χώρες. Κάθε επεισόδιο είναι η ακτινογραφία μιας πόλης και μπαίνει βαθιά στο προκαθορισμένο θέμα όπως το διαμορφώνουν η τοπική κουλτούρα, τα έθιμα και τα νέα ιδεολογικά ρεύματα. Η σειρά μας ταξιδεύει σε προορισμούς όπως οι ΗΠΑ, η Βραζιλία, η Γερμανία, η Κίνα, η Ιαπωνία και η Ινδία.

Δείτε σήμερα: Ινδία –η σεξουαλική ενέργεια [INDIA La energía sexual]
Eπεισόδιο 4

Ένα λουτρό ινδικού πολιτισμού. Οι παρουσιαστές επιδιώκουν να μάθουν τι είναι πραγματικά το Κάμα Σούτρα και αν οι Ινδοί το χρησιμοποιούν ή μόνο πωλείται στον δυτικό κόσμο. Εμβαθύνουν στις ρίζες αυτής της συντηρητικής κοινωνίας, επισκέπτονται γραφεία συνοικεσίων και συναντούν γονείς που αναζητούν συζύγους για τις κόρες τους. Καταλήγουν να πειραματίζονται σε ένα εργαστήριο ταντρικού σεξ, όπου ο στόχος είναι η σύνδεση μεταξύ σεξ και πνευματικότητας .Σκηνοθεσία: Juan Pablo Sallato και Juan Ignacio Sabatini


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
[K12] NTIBA < Προηγούμενο
Επόμενο > [K12] ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (E)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά