ΤΡΙΤΗ  16/08/2022
20:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ - ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ / Πολιτισμός


Έτος παραγωγής: (2022)


Live Streaming
Μετά τους δύο επιτυχημένους κύκλους της σειράς «ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ» , οι Έλληνες σκηνοθέτες στρέφουν, για μια ακόμη φορά, το φακό τους στο αύριο του Ελληνισμού, κινηματογραφώντας μια άλλη Ελλάδα, αυτήν της δημιουργίας και της καινοτομίας.

Μέσα από τα επεισόδια της σειράς προβάλλονται οι νέοι επιστήμονες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και αθλητές που καινοτομούν και δημιουργούν με τις ίδιες τους τις δυνάμεις.

Η σειρά αναδεικνύει τα ιδιαίτερα γνωρίσματα και πλεονεκτήματα της νέας γενιάς των συμπατριωτών μας, αυτών που θα αναδειχθούν στους αυριανούς πρωταθλητές στις Επιστήμες, στις Τέχνες, στα Γράμματα, παντού στην Κοινωνία.

Όλοι αυτοί οι νέοι άνθρωποι, άγνωστοι ακόμα στους πολλούς ή ήδη γνωστοί, αντιμετωπίζουν δυσκολίες και πρόσκαιρες αποτυχίες που όμως δεν τους αποθαρρύνουν.

Δεν έχουν ίσως τις ιδανικές συνθήκες για να πετύχουν ακόμα το στόχο τους, αλλά έχουν πίστη στον εαυτό τους και τις δυνατότητές τους. Ξέρουν ποιοι είναι, πού πάνε και κυνηγούν το όραμά τους με όλο τους το είναι.

Μέσα από το νέο κύκλο της σειράς της Δημόσιας Τηλεόρασης, δίνεται χώρος έκφρασης στα ταλέντα και τα επιτεύγματα αυτών των νέων ανθρώπων. Προβάλλεται η ιδιαίτερη προσωπικότητα, η δημιουργική ικανότητα και η ασίγαστη θέλησή τους να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους, αξιοποιώντας στο μέγιστο το ταλέντο και την σταδιακή τους αναγνώρισή από τους ειδικούς και από το κοινωνικό σύνολο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.


Δείτε σήμερα: «Ο Ερμής της Μουσικής»
Eπεισόδιο 3

O Ερμής γράφει μουσική, τραβάει φωτογραφίες, βουτάει στη θάλασσα και δεν σταματάει να ονειρεύεται.

Γεννημένος στην τροπική Μαλαισία, αλλά μεγαλωμένος στη Μεσογειακή Ελλάδα δημιουργεί μουσικούς κόσμους εξωτικούς αλλά και γνώριμους.

Έχοντας αφήσει πίσω του μια καριέρα στον κόσμο των χρηματοοικονομικών, δεν σταματάει να αναζητάει τη θέση του μέσα στον κόσμο της μουσικής έκφρασης και δημιουργίας, ξεδιπλώνοντας αφηγήσεις εμπνευσμένες από τις μικρές χαρές της ζωής.Σκηνοθεσία – Σενάριο - Αερολήψεις: Χρήστος Σαγιάς Θεοδωρόπουλος
Δ. Φωτογραφίας: Νίκος Παπαευαγγελίου
Ηχοληψία: Κώστας Κουτάνης
Οπερατέρ: Χρήστος Σαγιάς Θεοδωρόπουλος, Νίκος Παπαευαγγελίου, Κώστας Κουτάνης
Μοντάζ – Μιξάζ – Color Correction: Παύλος Παπαδόπουλος
Μουσική: Ερμής Γεραγίδης
Διεύθυνση Παραγωγής: Γιάννης Πρίντεζης
Οργάνωση Παραγωγής: Θωμάς Xούντας
Βοηθός Παραγωγής: Ανδρέας Μαριανός

Η υλοποίηση της σειράς ντοκιμαντέρ «Ες Αύριον Τα Σπουδαία- Πορτραίτα του Αύριο» για την ΕΡΤ, έγινε από την “SEE-Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών”

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

  (Β' ΚΥΚΛΟΣ) (E)
Επόμενο >  ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΚΑΙΡΟΣ

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά