ΠΕΜΠΤΗ  23/06/2022
08:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ  (Β' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ / Ταξίδια

DREAMCATCHERSLive Streaming
Σειρά ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ 10 ημίωρων επεισοδίων (B’ Κύκλος)

Στην καρδιά της ζούγκλας του Βόρνεο και στις μυστικιστικές ακτές του Μπαλί, ο Φιλ και η Ίβα ξεκινούν για αξέχαστες περιπέτειες σε αναζήτηση περισσότερων κυνηγών ονείρων. Από έναν νεαρό Αμερικανό εντομολόγο σε έναν μαλαισιανό καλλιτέχνη ή έναν Ελβετό εθελοντή, όλοι αυτοί οι εμπνευσμένοι άνθρωποι μοιράζονται τις ιστορίες τους με την ελπίδα να ενθαρρύνουν κι άλλους να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Καθώς ο Φιλ και η Ίβα ταξιδεύουν στην ξηρά, αεροπορικώς και στη θάλασσα, ανακαλύπτουν την τοπική κουλτούρα κάθε προορισμού και δοκιμάζουν τα όρια τους. Αντιμέτωποι με μερικές από τις πιο δύσκολες προκλήσεις τους μέχρι σήμερα, κατακτούν βουνά, μαθαίνουν πώς να κάνουν σερφ και να πηγαίνουν τις καταδυτικές τους ικανότητες στο επόμενο επίπεδο.

Οι συλλογικές ιστορίες αυτών των καταπληκτικών κυνηγών ονείρων αφήνουν μια διαρκή και συγκινητική εντύπωση και αποδεικνύουν ότι ο καθένας έχει την ικανότητα να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα!

Δείτε σήμερα: Η ιστορία δύο δυτών[ A tale of two divers]
Eπεισόδιο 3

Ταξιδεύοντας από το Μίρι στο νησί Λαμπουάν, ο Φιλ και η Ίβα εξερευνούν την εντυπωσιακή υποθαλάσσια ζωή του Βόρνεο με οδηγούς τον Στεφ και την Μπελέν.

Δύο νεαροί δάσκαλοι κατάδυσης από Μαλαισία και Αργεντινή, των οποίων τα ταξίδια προς το κυνήγι του ονείρου τους οδήγησαν να αλλάξουν τη ζωή τους προς αναζήτηση της ευτυχίας.

Ανάμεσα στις πλατφόρμες πετρελαίου του Λαμπουάν, ο Φιλ και η Ίβα ανακαλύπτουν εκπληκτικές παραλίες, κάνουν συντήρηση του σκάφους και εξερευνούν αυτό το πολύ ασυνήθιστο νησί.
Σκηνοθεσία/ Παρουσίαση: Philippe Estiot & Iva Agüero

Παρουσίαση: Philippe Estiot & Iva Agüero

Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
(E)
Επόμενο > [K8] ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ (E)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά