ΤΡΙΤΗ  21/06/2022
21:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ  (Β' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ / Ταξίδια

DREAMCATCHERSLive Streaming
Σειρά ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ 10 ημίωρων επεισοδίων (B’ Κύκλος)

Στην καρδιά της ζούγκλας του Βόρνεο και στις μυστικιστικές ακτές του Μπαλί, ο Φιλ και η Ίβα ξεκινούν για αξέχαστες περιπέτειες σε αναζήτηση περισσότερων κυνηγών ονείρων. Από έναν νεαρό Αμερικανό εντομολόγο σε έναν μαλαισιανό καλλιτέχνη ή έναν Ελβετό εθελοντή, όλοι αυτοί οι εμπνευσμένοι άνθρωποι μοιράζονται τις ιστορίες τους με την ελπίδα να ενθαρρύνουν κι άλλους να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Καθώς ο Φιλ και η Ίβα ταξιδεύουν στην ξηρά, αεροπορικώς και στη θάλασσα, ανακαλύπτουν την τοπική κουλτούρα κάθε προορισμού και δοκιμάζουν τα όρια τους. Αντιμέτωποι με μερικές από τις πιο δύσκολες προκλήσεις τους μέχρι σήμερα, κατακτούν βουνά, μαθαίνουν πώς να κάνουν σερφ και να πηγαίνουν τις καταδυτικές τους ικανότητες στο επόμενο επίπεδο.

Οι συλλογικές ιστορίες αυτών των καταπληκτικών κυνηγών ονείρων αφήνουν μια διαρκή και συγκινητική εντύπωση και αποδεικνύουν ότι ο καθένας έχει την ικανότητα να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα!

Δείτε σήμερα: Τα ποτάμια του Βόρνεο[The rivers of Borneo]
Eπεισόδιο 1

Η περιπέτεια του Βόρνεο ξεκινά με μια έκρηξη πολιτισμού και ήχου στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Μουσικής Τροπικού Δάσους.

Η Μαλαισιανή καλλιτέχνης Αλένα Μουράνγκ μοιράζεται το ταξίδι της προς το κυνήγι του ονείρου που την είδε να αφήνει πίσω τον εταιρικό κόσμο για να συνεχίσει το πάθος της για τη μουσική.

Επιστροφή στο νερό και ο Φιλ με την Ίβα παίρνουν την πρώτη τους γεύση από το Σαραγουάκ καθώς ταξιδεύουν στους ποταμούς του Βόρνεο και τους καλούν σε μία γιορτή στα κοινοτικά σπίτια του Ιμπάν.Σκηνοθεσία/ Παρουσίαση: Philippe Estiot & Iva Agüero

Παρουσίαση: Philippe Estiot & Iva Agüero

Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο >  ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά