ΠΕΜΠΤΗ  23/06/2022
21:00
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΚΑΙΡΟΣ   
Ενημέρωση / Ειδήσεις
Κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 21:00, το ανανεωμένο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου.
Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, μαζί με μία έμπειρη ομάδα συντακτών και αρχισυντακτών, με μάχιμους ρεπόρτερ και ανταποκριτές και με υψηλής τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης τεχνικούς, ενημερώνει με αντικειμενικότητα και νηφαλιότητα για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο.
Όπου υπάρχει είδηση είμαστε εκεί, με ταχύτητα στη μετάδοση του γεγονότος, με εγκυρότητα, διασταύρωση αλλά και ψυχραιμία για όσα βλέπουμε, αλλά και όσα γίνονται στο παρασκήνιο. Με πρωτογενείς ειδήσεις, αναλύσεις και στόχο, πάντα, την ουσία της είδησης. Με αντανακλαστικά στα έκτακτα γεγονότα, αλλά και μαραθώνιες συνδέσεις, όταν η επικαιρότητα το απαιτεί.
Με ανταποκριτές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και σε όλο τον κόσμο, το ανανεωμένο, σύγχρονο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 μεταφέρει σε κάθε σπίτι το καθημερινό ρεπορτάζ, τις έκτακτες ειδήσεις, αλλά και όσα επηρεάζουν τη ζωή μας, την πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, την υγεία, τον πολιτισμό, την επιστήμη, την οικολογία και τον αθλητισμό.
Με στούντιο υψηλών προδιαγραφών, με δυνατότητα προβολής τρισδιάστατων παραστάσεων, καθώς και δημιουργίας διαδραστικών γραφικών, ώστε η ενημέρωση να είναι πλήρης και ψηφιακά.
Παρουσίαση: Αντριάνα Παρασκευοπούλου

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
(E)
Επόμενο > [K8] Η Τούρτα της Μαμάς (Νέο Επεισόδιο)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά