ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  23/09/2022
21:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ   (E)   
Ντοκιμαντέρ

PROJECT IMPOSSIBLE


Έτος παραγωγής: (2017)


Live Streaming
Η σειρά ντοκιμαντέρ 10 επεισοδίων Επικίνδυνες Κατασκευές παρακολουθεί μια νέα γενιά επικών μηχανικών έργων που μέχρι πριν μερικά χρόνια θεωρούνταν αδιανόητα.
Κάθε επεισόδιο της σειράς περιλαμβάνει διάφορα έργα που παρουσιάζουν σχέδια ανθρώπινης κατασκευής που είναι κρίσιμα για το μέλλον μας.
Αυτά τα έργα περιλαμβάνουν το γιγάντιο αιολικό σταθμό της Βόρειας Θάλασσας με ανεμογεννήτριες ύψους 183 μέτρων, έναν γιγάντιο κυματοθραύστη που θα προστατεύει την ιστορική Βενετία από τα νερά που ανεβαίνουν, τη μεγαλύτερη κινητή δομή στον κόσμο στο Τσερνόμπιλ και την κατασκευή ενός στόλου παγοθραυστικών που κινούνται με πυρηνική ενέργεια.

ΗΠΑ, 2017

Δείτε σήμερα: «Σκάβοντας πιο βαθιά»
Eπεισόδιο 8

Νέα τεχνολογία μας επιτρέπει να οικοδομήσουμε υπόγειες κατασκευές που ξεπερνούν κατά πολύ οποιοδήποτε άλλο κτήριο στη γη.
Η Νότια Ντακότα χτίζει μια δομή σε βάθος 1,6 χιλιομέτρου μέσα σε εγκαταλελειμμένο χρυσωρυχείο για να μελετήσει το σύμπαν.
Το Λονδίνο φτιάχνει ένα «σιωπηλό» σιδηροδρομικό δίκτυο για να αποτρέψει την κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Η Πόλη του Μεξικού σκάβει 63 χιλιόμετρα για να σώσει την πρωτεύουσα από το πνίξιμο. Σε αυτό το επεισόδιο: Υπόγειο Ερευνητικό Εργαστήριο Σάνφορντ, οι σιδηροτροχιές διασταύρωσης και οι σιδηροδρομικές ταχυμεταφορές του Λονδίνου, το Εμισόρ Οριέντε της Πόλης του Μεξικού.
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

(E)
Επόμενο > [K12] ΕΝΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (Α' Τηλεοπτική Μετάδοση)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά