ΤΡΙΤΗ  17/05/2022
00:50 Κατάλληλο για άτομα άνω των 16 ετών
LUCIFER  (Α' Kύκλος)   (E)   
Ψυχαγωγία / Σειρά
[K16] - Βία


Έτος παραγωγής: (2016)Πρωταγωνιστής ο Λούσιφερ Μόρνινγκσταρ, ο Διάβολος, που έχει βαρεθεί και είναι δυστυχισμένος ως ο Άρχοντας της Κόλασης. Παραιτείται από τον θρόνο του και εγκαταλείπει το βασίλειό του για το Λος Άντζελες. Ο Λούσιφερ έχει ένα κλαμπ στο Λος Άντζελες, που ονομάζεται "Λαξ", με τη βοήθεια της δαιμονικής συμμάχου του Μέζακιν. Ο Λούσιφερ μπλέκεται με την Αστυνομία, όταν ξεκινάει να βοηθήσει την Ντετέκτιβ Κλόι Ντέκερ σε μια αστυνομική υπόθεση. Γοητεύεται από την Ντέκερ, όταν αυτή εμφανίζεται αλώβητη στις δυνάμεις του.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 11ο: «Άγιος Λούσιφερ» (St Lucifer) & 12ο: «Ομάδα Λούσιφερ» (#Team Lucifer)

Ο Λούσιφερ θεωρεί συναρπαστικό το φιλανθρωπικό έργο που κάνει και κάνει ένα βήμα παραπάνω κάνοντας δωρεά σε μια τοπική φιλανθρωπική εκδήλωση προς τιμήν του δολοφονημένου Τιμ Ντάνλιαρ. Ο Αμέναντιλ βιώνει μιαν απίθανη συντροφικότητα. Εν τω μεταξύ, ο Νταν, που κρατείται αιχμάλωτος από τον Μάλκολμ, προσπαθεί να δραπετεύσει και να προειδοποιήσει τον Λούσιφερ, πριν ο Μάλκολμ φτάσει σε αυτόν. Παράλληλα, ο Λούσιφερ μαθαίνει κάτι καινούριο σχετικά με τη θνητότητά του.


Όταν ένα μέλος μιας σατανικής εκκλησίας σκοτώνεται, ο Λούσιφερ ταράζεται πολύ που κάποιος κάνει φόνο εξ ονόματός του. Όταν αποδεικνύεται ότι ο Μάλκολμ είναι εκείνος που σκοτώνει αυτούς τους ανθρώπους για να τον τιμήσουν, ο Λούσιφερ απειλεί με βασανιστήριο, αλλά στη συνέχεια διακόπτεται από τον Αμέναντιλ, ο οποίος επιτρέπει στον Μάλκολμ να ξεφύγει. Αρχίζουν να τσακώνονται μεταξύ τους μέχρι που τους σταματάει η Μέιζ. Αργότερα, η Κλόι περνάει από το Λαξ για να μιλήσει στον Λούσιφερ , αλλά βρίσκει το νεκρό σώμα του ιερέα από τον δρόμο, ο οποίος θεωρήθηκε να μιλάει με τον Λούσιφερ στην τηλεόραση. Όταν ο Λούσιφερ συνειδητοποιεί ότι η Κλόι τον καθιστά ευάλωτο σωματικά, οδηγείται στην παράνοια.Αστυνομική, δραματική σειρά
Σκηνοθεσία: Μπεν Ντέκτερ, Τζεφ Ράσο, Μάρκο Μπελτράμι, Ντένις Σμιθ
Σενάριο: Τομ Καπίνος
Πρωταγωνιστούν: Τομ Έλις, Λόρεν Τζέρμαν, Κέβιν Αλεχάντρο, Ντ. Μπ. Γουντσάιντ, Λέσλι Αν Μπραντ, Σκάρλετ Εστεβέζ, Κέβιν Ράνκιν, Ρέιτσελ Χάρις, Τρίσια Χέλφερ, Εϊμί Γκαρσία.
Χώρα Παραγωγής: Ηνωμένες Πολιτείες
Έτος Παραγωγής: 2016 - 2017

(Α' Τηλεοπτική Μετάδοση)
Επόμενο > [K8] ΚΥΨΕΛΗ (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά