ΣΑΒΒΑΤΟ  14/05/2022
02:20 Κατάλληλο για άτομα άνω των 16 ετών
LUCIFER  (Α' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά


Έτος παραγωγής: (2016)


Live Streaming
Πρωταγωνιστής ο Λούσιφερ Μόρνινγκσταρ, ο Διάβολος, που έχει βαρεθεί και είναι δυστυχισμένος ως ο Άρχοντας της Κόλασης. Παραιτείται από τον θρόνο του και εγκαταλείπει το βασίλειό του για το Λος Άντζελες. Ο Λούσιφερ έχει ένα κλαμπ στο Λος Άντζελες, που ονομάζεται "Λαξ", με τη βοήθεια της δαιμονικής συμμάχου του Μέζακιν. Ο Λούσιφερ μπλέκεται με την Αστυνομία, όταν ξεκινάει να βοηθήσει την Ντετέκτιβ Κλόι Ντέκερ σε μια αστυνομική υπόθεση. Γοητεύεται από την Ντέκερ, όταν αυτή εμφανίζεται αλώβητη στις δυνάμεις του.

Δείτε σήμερα: Eπεισόδια 9ο: «Ιερέας στο μπαρ» (A Priest Walks into a Bar) & 10ο: «Μπαμ» (Pops)

Ο Λούσιφερ και η Κλόι συνεχίζουν την έρευνά τους, όταν ένας ιερέας ζητά τη βοήθεια του Λούσιφερ για να εντοπίσει φάρμακα που πιστεύει ότι προορίζονται από τον σύμβουλο για ένα τοπικό κέντρο νεότητας. Ωστόσο, δημιουργείται πρόβλημα όταν ο νεαρός σύμβουλος βρίσκεται νεκρός και η υποψία πέφτει γρήγορα στον ιερέα. Εν τω μεταξύ, ο Αμέναντιλ συναντιέται με τον Μάλκολμ για να συζητήσει τον λόγο που τον έφερε πίσω από την κόλαση.


Η Κλόι και ο Λούσιφερ διερευνούν τον θάνατο από δηλητηρίαση του ιδιοκτήτη / σεφ ενος πολυτελούς μεξικάνικου εστιατορίου που ο Λούσιφερ θαυμάζει. Η υποψία πέφτει στον αποξενωμένο γιο του ιδιοκτήτη, έναν ναρκομανή που βρίσκεται σε φάση απεξάρτησης , και στην βοηθό του μάγειρα, την Άννα, η οποία θα αναλάβει τον έλεγχο του εστιατορίου εάν ο γιος του δεν θελήσει. Η έρευνα περιπλέκεται από την άφιξη-έκπληξη της μητέρας της Κλόι, της Πενέλοπε Ντέκερ, την οποία ο Λούσιφερ επίσης θαυμάζει. Στο σπίτι, η Κλόι και η Πενέλοπε διαφωνούν για την Τρίξι, προκαλώντας την Τρίξι να τρέξει μακριά για να βρει τον Λούσιφερ , αλλά καταλήγει να πιάσει φιλίες με την Μέιζ. Εν τω μεταξύ, ο Μάλκολμ αποκαλύπτει στον Νταν το σχέδιό του να σκοτώσει τον Λούσιφερ, σύμφωνα με τις οδηγίες του Αμέναντιλ, και η Μέιζ αρχίζει να επισκέπτεται την Δρ Λίντα Μάρτιν ως ασθενής. Ο Νταν συναντιέται με τον Μάλκολμ πάλι, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να τον αφήσει να σκοτώσει τον Λούσιφερ, και έτσι καταλήγουν να παλεύουν. Ο Μάλκολμ χτυπάει τον Νταν και τον αφήνει λιπόθυμο.Αστυνομική, δραματική σειρά
Σκηνοθεσία: Μπεν Ντέκτερ, Τζεφ Ράσο, Μάρκο Μπελτράμι, Ντένις Σμιθ
Σενάριο: Τομ Καπίνος
Πρωταγωνιστούν: Τομ Έλις, Λόρεν Τζέρμαν, Κέβιν Αλεχάντρο, Ντ. Μπ. Γουντσάιντ, Λέσλι Αν Μπραντ, Σκάρλετ Εστεβέζ, Κέβιν Ράνκιν, Ρέιτσελ Χάρις, Τρίσια Χέλφερ, Εϊμί Γκαρσία.
Χώρα Παραγωγής: Ηνωμένες Πολιτείες
Έτος Παραγωγής: 2016 - 2017

Επόμενο > [K8] ΚΥΨΕΛΗ (E)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά