ΔΕΥΤΕΡΑ  16/05/2022
15:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΑΡΜΑ  (Γ' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

MY BIG FAMILY FARM


Έτος παραγωγής: (2021)


Live Streaming
Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής Motion Content Group/Renegade Pictures 2020-21 που θα ολοκληρωθεί σε 8 ωριαία επεισόδια.(Γ ΚΥΚΛΟΣ)

Η σειρά παρουσιάζει τις αξιοσημείωτες περιπέτειες των βοσκών Amanda και Clive Owen καθώς μεγαλώνουν τα εννέα παιδιά τους - και περισσότερα από χίλια πρόβατα - σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα και θεαματικά αγροκτήματα στη Βρετανία.
Με το κοπάδι τους να τρέφεται σε 2.000 στρέμματα, δεν παίρνουν ποτέ ρεπό, και από τα νήπια μέχρι τους εφήβους, όλοι μπαίνουν στη δουλειά. Η αίσθηση του χιούμορ είναι απαραίτητη καθώς αντιμετωπίζουν τα στοιχεία της φύσης και η αγάπη κυριαρχεί πάντα καθώς αυτή η αγροτική οικογένεια μαθαίνει για τα πουλιά, τις μέλισσες και ο ένας τον άλλο στον όμορφο και συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο γύρω τους.

Eπεισόδιο 7

Περιγραφή επεισοδίου
Τα παιδιά των Όουεν επιστρέφουν στο σχολείο μετά από έξι σερί μήνες στη φάρμα. Η 5χρονη Κλεμεντάιντ αναγκάζεται να αφήσει τον Τόνι το πόνι, όταν αρχίζει για πρώτη φορά στο σχολείο. Στο μεταξύ, η Αμάντα με τον Κλάιβ κάνουν εποχικές δουλειές με μόνο βοηθό τη Νάνσι, την 4χρονη κόρη τους.
Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K8] Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά