|
Οι Θησαυροί της ελληνικής φύσης, κάθε Σάββατο και Κυριακή στο πιάτο μας, στην ΕΡΤ2.
Ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου ανακαλύπτει τους γαστρονομικούς θησαυρούς της ελληνικής φύσης και μας ανοίγει την όρεξη με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα. Μαζί του παραγωγοί, διατροφολόγοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες μάς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.
Νόστιμες καθημερινές ΠΟΠ συνταγές, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:15 στην ΕΡΤ2.
Δείτε σήμερα:
«Μέλι Ελάτης Μαινάλου, Βανίλια - Μπατζος - Σταφίδες Ζακύνθου»
Eπεισόδιο 38
Ο αγαπημένος σεφ Νικόλας Σακελλαρίου μας ξεναγεί στον κόσμο των ΠΟΠ προϊόντων και μας μαγειρεύει χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα μελιού Ελάτης Μαινάλου Βανίλιας, σπαγγετίνη με μπάτζο και λαχανικά και Cookie's με αλεύρι ολικής, σταφίδα Ζακύνθου, μέλι, ταχίνι και καρύδια.
Στην παρέα, με χρήσιμες συμβουλές για το Μέλι Ελάτης Μαινάλου θα μας μιλήσει η παραγωγός Θεοδώρα Μαραγκού, ενώ ο διατροφολόγος Δημήτρης Πέτσιος για την διατροφική αξία της σταφίδας Ζακύνθου.
Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου.
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη.
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης.
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς.
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης.
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions.
https://www.ertflix.gr/
|
|