ΔΕΥΤΕΡΑ  16/05/2022
19:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΜΑΜΑ-ΔΕΣ  (Δ' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Εκπομπή


Έτος παραγωγής: (2022)


Live Streaming
Οι «Μαμά - δες» και η Ζωή Κρονάκη συνεχίζουν κάθε Σάββατο στις 17:00, στην ΕΡΤ2 να μας μεταφέρουν ιστορίες μέσα από τη διαδρομή της μητρότητας, που συναρπάζουν, συγκινούν και εμπνέουν.

Συγκινητικές αφηγήσεις από γνωστές μαμάδες και από μαμάδες της διπλανής πόρτας, που έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και κράτησαν στην αγκαλιά τους το παιδί τους.

Γονείς που, όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίζουν, παλεύουν καθημερινά, για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Παιδίατροι, παιδοψυχολόγοι, γυναικολόγοι, διατροφολόγοι, αναπτυξιολόγοι και εκπαιδευτικοί δίνουν τις δικές τους συμβουλές σε όλους τους γονείς.

Γνωστοί μπαμπάδες μιλούν σε κάθε εκπομπή για την αλλαγή που έφερε στη ζωή τους ο ερχομός του παιδιού τους.

Οι «Μαμά-δες», κάθε Σάββατο, μιλούν στην καρδιά κάθε γονέα, με απλά λόγια και μεγάλη αγάπη.Δείτε σήμερα: «Solidarity Now, Ελένη Πέτα, Γιώργος Χατζηπιέρης, Σίσσυ Καλλίνη, Πέτρος Κουσουλός»
Eπεισόδιο 6

Η εκπομπή επισκέπτεται την οργάνωση Solidarity Νow που σκοπό έχει να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής προσφύγων και μεταναστών που έρχονται στην Ελλάδα για να ξαναχτίσουν τη ζωή τους με αξιοπρέπεια. Στους χώρους της οργάνωσης πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές δραστηριότητες και δράσεις ενσωμάτωσης των παιδιών στα δημόσια σχολεία.

Η Ελένη Πέτα μιλάει για τον γιο της, την εγκυμοσύνη που ήρθε σε ηλικία 42 ετών και τον χαμό του αδερφού της που της στοίχισε.

Ο Γιώργος Χατζηπιέρης, ο άνθρωπος πίσω από το Ελεφαντάκι και τον Τεμπέλη Δράκο με τα εκατομμύρια views στο YouTube, μιλάει στην Ζωή Κρονάκη για τα πασίγνωστα παιδικά τραγούδια που έχει γράψει και για την οικογένειά του.

Η Σίσσυ Καλλίνη μιλάει τώρα για τα δυο παιδιά της, αλλά και για την πίεση που δέχεται μια νέα μαμά σε σχέση με τον θηλασμό.

Ενώ ο Πέτρος Κουσουλός μιλάει για το μεγαλύτερο δώρο της ζωής του, τις δύο κόρες του, αλλά και για τα δύσκολα ρεπορτάζ που έχει καλύψει.Μια παραγωγή της DigiMum
Παρουσίαση – Αρχισυνταξία: Ζωή Κρονάκη
Επιμέλεια εκπομπής – Αρχισυνταξία: Δημήτρης Σαρρής
Σκηνοθεσία: Βέρα Ψαρρά
Βοηθός Αρχισυντάκτη: Λάμπρος Σταύρου

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

(E)
Επόμενο > [K8] ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ  (Β' ΚΥΚΛΟΣ) (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά