ΚΥΡΙΑΚΗ  15/05/2022
01:10 Κατάλληλο για άτομα άνω των 16 ετών
ΗΠΑ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ   (E)   
Ντοκιμαντέρ
[K16] - Χρήση Ουσιών

AMERICA'S WAR ON DRUGS


Έτος παραγωγής: (2017)Ξένο ντοκιμαντέρ, τεσσάρων επεισοδίων, παραγωγής ΗΠΑ 2017.

Η σειρά ντοκιμαντέρ "HΠΑ: O πόλεμος των ναρκωτικών" είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι στις τελευταίες πέντε δεκαετίες, αποκαλύπτοντας πώς η CIA, με την εμμονή της να διατηρήσει την Αμερική ασφαλή στη μάχη κατά του κομμουνισμού, συμμάχησε με τη μαφία και τους ξένους διακινητές ναρκωτικών.

Το χάπι Ecstasy είναι ένα συνθετικό ναρκωτικό της παραισθησιογόνου ουσίας μεσκαλίνης και της διεγερτικής ουσίας αμφεταμίνης. Οι πωλήσεις του αυξάνονται θεαματικά κι εξαπλώνονται ταχύτατα.
Σύμφωνα με την Ιντερπόλ και τα τελωνεία των ΗΠΑ, το εμπόριο των ναρκωτικών Ecstasy ελέγχεται από την Ισραηλινή μαφία, ενώ στις 14 Ιουνίου 2000, συνελήφθησαν 25 άτομα από την οργάνωση διακίνησης, μεταξύ των οποίων ο κατηγορούμενος ηγέτης της.
Η Ιντερπόλ βρίσκεται επίσης στο επίκεντρο μιας επιχείρησης πάταξης του παγκόσμιου λαθρεμπορίου ηρωίνης, με επίκεντρο τη Νιγηρία.


Δείτε σήμερα: «Συμμορίες, Φυλακές και Βασίλισσες της ΜΕΘ»
Eπεισόδιο 3

Σύντομη περιγραφή: Οι πόλεις της Αμερικής κατακλύζονται από βία, όσο η κυβέρνηση του Κλίντον ανοίγει την πόρτα στα μεξικανικά καρτέλ και αυξάνει τις ποινές φυλάκισης. Μία απροσδόκητη βασίλισσα της μεθ βγαίνει στην επιφάνεια, ενώ ένας εγκληματίας παίρνει εκδίκηση.

Αναλυτική περιγραφή:
Ο πόλεμος κατά των ναρκωτικών στην Αμερική συνεχίζεται. Η στήριξη της κυβέρνησης του Κλίντον στη NAFTA ανοίγει την πόρτα στα μεξικανικά καρτέλ και η απάντηση σε ένα κύμα βίας οδηγεί σε μαζικές φυλακίσεις. Η αδελφή μιας διασημότητας γίνεται πετυχημένη βαρόνος μεθ στις μεσοδυτικές πολιτείες, όσο ένα πανίσχυρο γκρουπ καρτέλ ξεκινά έναν αιματηρό πόλεμο για την κυριαρχία. Οι δρόμοι της Αμερικής πλημμυρίζουν με ναρκωτικά και ο πόλεμος δείχνει να μην έχει τελειωμό.
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

(Νέο Επεισόδιο)
Επόμενο > [K8] Art Week (2021-2022) (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά