ΤΡΙΤΗ  01/02/2022
04:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΣΕΡΦΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ / Ταξίδια

OUISURF AFRICA


Έτος παραγωγής: (2015)


Live Streaming
Σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής Καναδά 2015.

Αυτή η θαυμάσια σειρά ντοκιμαντέρ, ακολουθεί τον Μπένζαμιν Ροσέτ και τον Ζαν-Μισέλ Πελοκέν, δύο φίλους εθισμένους στο σέρφινγκ που πηγαίνουν να ανακαλύψουν μακρινούς προορισμούς, αναζητώντας τα καλύτερα κύματα στην Αφρική.

Γιατί να πάμε για σέρφινγκ στην Αφρική; Είναι ένας προορισμός πλούσιος σε πολιτισμούς και παραδόσεις, αλλά άγνωστος στους σέρφερ. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά από τα πιο όμορφα κύματα στον κόσμο και εκπληκτικά τοπία.

Ταξιδεύοντας στην Αφρική, οι σέρφερ έχουν την ευκαιρία να βρουν το δικό τους κατάλληλο κύμα - είτε είναι αρχάριοι, είτε ειδικοί.

Μέσα από τη σειρά θα ανακαλύψουμε τα πιο όμορφα κύματα της Σενεγάλης, του Μαρόκου, του Πράσινου Ακρωτηρίου, της Ναμίμπια, της Νότιας Αφρικής, της Μοζαμβίκης και της Μαδαγασκάρης. Παράλληλα, θα μάθουμε πολλά για τους ανθρώπους αυτών των χωρών, καθώς και για τον πολιτισμό τους.

Δείτε σήμερα: «Μοζαμβίκη» - Μέρος 2ο
Eπεισόδιο 11

Κοκοφοίνικες και λευκή άμμος είναι το πορτραίτο των παραλιών της Μοζαμβίκης – μιας χώρας της οποίας η φυσική ομορφιά σίγουρα δεν περιορίζεται μόνο σ’ αυτά.
Ενώ η ακτή της Μοζαμβίκης παραμένει ένα μυστήριο για πολλούς, τα υπέροχα κύματά της και η ζεστή κοινότητά της περιμένουν τους πιο τολμηρούς.

Σ’ αυτήν την όμορφη περιοχή ζουν μαζί αρκετοί κόσμοι – από το χάος της πρωτεύουσας Μαπούτο, ως την ήρεμη και μινιμαλιστική ζωή και τις μεγάλες τιρκουάζ παραλίες.

Η καλύτερη σεζόν για σερφ είναι από τον Μάιο ως τον Αύγουστο, τη στιγμή που η τροπική περιοχή έχει θερμοκρασίες 22-26 °C όλο τον χρόνο, κάτι που θα αρέσει στους περισσότερους.
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

  (Β' ΚΥΚΛΟΣ) (E)
Επόμενο > [K8] ΒΙΚΤΩΡΙΑ  (Β' ΚΥΚΛΟΣ) (E)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά