ΔΕΥΤΕΡΑ  31/01/2022
09:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΕΣ ΠΟΛΕΙΣ   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ / Τρόπος ζωής

WORLD'S BUSIEST CITIES


Έτος παραγωγής: (2017)


Live Streaming
Σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής BBC Two 2017.

Σε αυτήν την σειρά τεσσάρων επεισοδίων, θα ανακαλύψουμε τα μυστικά που κρατούν τις πιο πολυσύχναστες, περίπλοκες και χαοτικές πόλεις του κόσμου ζωντανές!

Από τα Μέσα Μεταφοράς, την αρχιτεκτονική, τη διατροφή και το εμπόριο, το ντοκιμαντέρ αναδεικνύει όλες τις προκλήσεις, υλικοτεχνικές και κοινωνικές, που αντιμετωπίζουν οι πιο πολυσύχναστες πόλεις του κόσμου.

Θα μάθουμε πώς η Πόλη του Μεξικού διατηρεί τους κατοίκους της ασφαλείς από διάφορες φυσικές καταστροφές και θα γνωρίσουμε ανθρώπους που θα μας δώσουν μια πιο εσωτερική ματιά στη ζωή των μητροπόλεων, στο Δελχί και στο Χονγκ Κονγκ.

Η απίστευτη αρχιτεκτονική της Μόσχας θα μας δείξει ότι κάποιες πολυσύχναστες πόλεις του κόσμου κρύβουν μερικές από τις πλουσιότερες και ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Δείτε σήμερα: «Μόσχα»
Eπεισόδιο 3

Η Μόσχα, η πρωτεύουσα της Ρωσίας, είναι μια μεγαλούπολη που σφυρηλατήθηκε από την εξουσία και την πολιτική. Όπου ένα κομμουνιστικό παρελθόν συγκρούεται με ένα καπιταλιστικό παρόν.

Η Ανίτα μπλέκει στην κίνηση της πόλης με τις επικές αποστάσεις.

Ο Άντι μαθαίνει πώς οι Μοσχοβίτες αποδρούν από το άγχος της αστικής ζωής κι ο Νταν αποκτά πρόσβαση σε ένα από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά της Μόσχας.
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

(E)
Επόμενο > [K8] ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (E)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά