ΤΡΙΤΗ  01/02/2022
00:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΚΥΨΕΛΗ   (E)   
Ψυχαγωγία / Εκπομπή


Έτος παραγωγής: (2021)Κυψέλη: Η νέα καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ2 από τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, καθημερινά στις 13:00.

Φρέσκια και διαφορετική, νεανική και εναλλακτική, αστεία και απροσδόκητη.

Η νέα καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ2, «Κυψέλη», έρχεται από τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021, στις 13:00, με τρία νέα αλλά ήδη αγαπημένα πρόσωπα.

Η Δάφνη Καραβοκύρη, η Τζένη Μελιτά, και η Ξένια Ντάνια, έπειτα από τη δική τους ξεχωριστή διαδρομή στον χώρο της δημοσιογραφίας, της παρουσίασης, της δημιουργίας περιεχομένου και του πολιτισμού μπαίνουν στην κυψέλη της ΕΡΤ και παρουσιάζουν με σύγχρονη ματιά όλα όσα αξίζει να ανακαλύπτουμε πάνω αλλά και κάτω από το ραντάρ της καθημερινότητάς μας.

Μέσα από θεματολογία ποικίλης ύλης, και με συνεργάτες νέα πρόσωπα που αναζητούν συνεχώς τις τάσεις στην αστική ζωή, στον πολιτισμό, στην pop κουλτούρα και σε νεανικά θέματα, η καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ2, «Κυψέλη», εξερευνά τον σύγχρονο τρόπο ζωής με τρόπο εναλλακτικό.

Η δυναμική τριάδα μάς ξεναγεί στα μυστικά της πόλης που βρίσκονται ακόμη και σε όλες τις γειτονιές της, ανακαλύπτει με έναν άλλο τρόπο το σινεμά, τη μουσική και οτιδήποτε αφορά στην Τέχνη.

Η Δάφνη Καραβοκύρη, η Τζένη Μελιτά και η Ξένια Ντάνια μέσα και έξω από το στούντιο συμφωνούν, διαφωνούν, συζητούν, και οπωσδήποτε γελούν, μεταδίδοντας θετική ενέργεια γιατί πριν απ’ όλα είναι μια κεφάτη παρέα με ένα αυθόρμητο, ρεαλιστικό, ειλικρινή καθημερινό κώδικα επικοινωνίας, φιλοξενώντας ενδιαφέροντες καλεσμένους.

Μαζί τους στην πάντοτε πολυάσχολη «Κυψέλη» μια πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα συνεργατών που έχουν ήδη άμεση σχέση με τον πολιτισμό και τον σύγχρονο τρόπο ζωής, μέσα από τη συνεργασία τους με έντυπα ή ηλεκτρονικά Μέσα.

Στην «Κυψέλη» της ΕΡΤ2 κλείνονται όσα αγαπάμε να ακούμε, να βλέπουμε, να μοιραζόμαστε, να συζητάμε και να ζούμε σήμερα. Από την πόλη στους δέκτες μας και στην οθόνη της ΕΡΤ2.
Παρουσίαση: Δάφνη Καραβοκύρη, Τζένη Μελιτά, Ξένια Ντάνια
Σκηνοθεσία: Μιχάλης Λυκούδης, Λεωνίδας Πανονίδης, Τάκης Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Αριάδνη Λουκάκου
Οργάνωση παραγωγής: Γιάννης Κωνσταντινίδης, Πάνος Ράλλης
Διεύθυνση παραγωγής: Μαριάννα Ροζάκη


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
  (Α' Kύκλος) (Α' Τηλεοπτική Μετάδοση)
Επόμενο > [K8] ΔΙΑΣΠΟΡΑ-ΠΑΡΟΙΚΙΕΣ-ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΜΕΙΣ (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά