ΤΡΙΤΗ  18/01/2022
00:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ (Νέο Επεισόδιο)   
Ντοκιμαντέρ / Τεχνολογία


Έτος παραγωγής: (2021)Αν υπάρχει κάτι που έχει αλλάξει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τις ζωές μας τα τελευταία χρόνια, αυτό είναι ο νέος ψηφιακός κόσμος.

Οι εξελίξεις που επέφερε το διαδίκτυο στον τρόπο που ζούμε, επικοινωνούμε, εργαζόμαστε και διασκεδάζουμε είναι το λιγότερο καταιγιστικές.

«Το Δίκτυο», μια σειρά 12 ωριαίων ντοκιμαντέρ, είναι η πρώτη ελληνική εκπομπή με θεματολογία αποκλειστικά γύρω από το ίντερνετ.

Οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής, η κωμικός Ήρα Κατσούδα και ο παρουσιαστής και YouTuber Σπύρος Μαργαρίτης, συναντούν προσωπικότητες που ξεχωρίζουν στο χώρο του ίντερνετ, πανεπιστημιακούς, έφηβους, γονείς αλλά και απλούς χρήστες, μιλάνε μαζί τους και με το δικό τους διασκεδαστικό και ταυτόχρονα ενημερωτικό τρόπο μας μεταφέρουν τις εμπειρίες τους από το ταξίδι σε αυτόν τον μαγικό και -σχετικά- νέο κόσμο.


Δείτε σήμερα: «Η ιστορία του Διαδικτύου στην Ελλάδα»
Eπεισόδιο 9

Πώς ξεκίνησαν όλα;

Η Ήρα Κατσούδα και ο Σπύρος Μαργαρίτης επισκέπτονται το Μουσείο Τεχνολογίας και παίζουν Ατάρι, ενώ οι πρωτοπόροι του ίντερνετ στην Ελλάδα μας μιλούν για τα πρώτα χρόνια, τις δυσκολίες, αλλά και γι’ αυτόν τον «γενναίο νέο κόσμο» που μόλις άρχιζε να δείχνει τις δυνατότητές του, να μεγαλώνει και να αναπτύσσεται, εκεί στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Συμμετέχουν: Αγγελική Γαζή, Βάλια Μπινίκου, Ιωάννης Κοροβέσης, Παντελής Τζωρτζάκης, Κώστας Κωστάκος (Old Boy), Πάνος Κατσαρίδης, Νίκη Παπάζογλου, Νίκος Μουμούρης, Δανάη Γεωργαντά (Μικρή Ολλανδέζα)Παρουσίαση: Ήρα Κατσούδα, Σπύρος Μαργαρίτης
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Λουκάκος
Διεύθυνση Παραγωγής: Λάμπρος Παπαδέας
Επιστημονική Σύμβουλος - Σεναριογράφος: Αλεξάνδρα Μπουτοπούλου
Αρχισυντάκτης: Αριάδνη Λουκάκου
Δημοσιογραφική έρευνα: Γιάννης Γιαννόπουλος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Ξενοφών Βαρδαρός
Ηχοληψία – Μιξάζ: Ανδρέας Γκόβας
Μοντάζ: Σοφία Σφυρή
Παραγωγή: Dotmov

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

(E)
Επόμενο > [K12] Επικίνδυνες (Νέο Επεισόδιο)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά