ΚΥΡΙΑΚΗ  16/01/2022
00:10 Κατάλληλο για άτομα άνω των 18 ετών
ΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΣΕΞ   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

THE CULTURE OF SEX


Έτος παραγωγής: (2015)


Live Streaming
Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής Villano &TVN (Δημόσια Τηλεόραση της Χιλής) 2015 που θα ολοκληρωθεί σε 10 επεισόδια διάρκειας45΄.

Οι Κουλτούρες του Σεξ είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ δέκα επεισοδίων που πρωταγωνιστούν ο Rodrigo Jarpa, ένας αξιόλογος και χαρισματικός σεξολόγος και η Nathalie Nicloux, κωμικός και ηθοποιός. Ταξιδεύουν και ερευνούν την κουλτούρα του σεξ σε διάφορες χώρες. Κάθε επεισόδιο είναι η ακτινογραφία μιας πόλης και μπαίνει βαθιά στο προκαθορισμένο θέμα όπως το διαμορφώνουν η τοπική κουλτούρα, τα έθιμα και τα νέα ιδεολογικά ρεύματα. Η σειρά μας ταξιδεύει σε προορισμούς όπως οι ΗΠΑ, η Βραζιλία, η Γερμανία, η Κίνα, η Ιαπωνία και η Ινδία.

Δείτε σήμερα: Λας Βέγκας -Σεξουαλικότητα και γυναικεία απελευθέρωση [LAS VEGAS-Sexuality and women’s liberation]
Eπεισόδιο 9

Η πόλη της αμαρτίας έχει γεμίσει με γυναίκες που γιορτάζουν μπάτσελορ πάρτι, γενέθλια και διαζύγια, ενισχύοντας υποσυνείδητα την γυναικεία απελευθέρωση και ενδυνάμωση της σεξουαλικότητας. Το επεισόδιο είναι μια αναζήτηση διαφόρων μορφών απελευθέρωσης και ευχαρίστησης.

Γυναίκες ειδικές στον αυνανισμό, το στοματικό σεξ και στους δονητές διδάσκουν τους καλύτερους τρόπους για να πετύχει ο δρόμος προς την απόλαυση.Σκηνοθεσία: Juan Pablo Sallato και Juan Ignacio Sabatini


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K8] ΑΓΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ  (Β' ΚΥΚΛΟΣ) (E)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά