ΠΕΜΠΤΗ  13/01/2022
21:00
ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

THE WAR IS OVER


Έτος παραγωγής: (2020)


Live Streaming
Δραματική σειρά εποχής, 8 ωριαίων επεισοδίων, παραγωγής Palomar, 2020.

Η σειρά διαδραματίζεται μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και την τραγωδία των στρατοπέδων εξόντωσης. Οι λίγοι επιζώντες επιστρέφουν σπίτι τους. Για κάποια από τα μικρά παιδιά και τους εφήβους που έζησαν την φρίκη, δεν θα υπήρχε οικογένεια που θα τους περίμενε.
Αυτή είναι η δικιά τους ιστορία αλλά και η ιστορία μερικών γενναίων ενηλίκων που βοήθησαν τους νέους να επιστρέψουν σιγά σιγά στη ζωή τους.
Ανακαλύπτουν πώς να ζήσουν ξανά και λένε τις ιστορίες της χαμένης τους ανθρωπιάς. Για να το κάνουν αυτό, πρέπει πρώτα να περάσουν από δύσκολες δοκιμασίες και να νικήσουν φαντάσματα του παρελθόντος.

Δείτε σήμερα: Τελευταίο
Eπεισόδιο 8

Ο Ντάβιντε και τα αγόρια του έσπευσαν στη σκηνή και συνέλαβαν το σύνολο τους και αποφάσισαν να οι άντρες του τους παραδίδουν στον συνταγματάρχη Ντε Τζόρτζι για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Ο Mατία πρέπει να πάρει μια απόφαση για το καλό της Mίριαμ και ο Ντάβιντε πρέπει να παραδεχτεί ότι χρειάζεται την Τζούλια και να της ζητήσει συγγνώμη. Ήρθε η ώρα της αλήθειας και του πόνου, καθώς και η ώρα να γυρίσουμε σελίδα. Χάρη στην παρέμβαση του Στέφανο, το κτήμα ζητείται από την κυβέρνηση γιατί το σχολείο θα γίνει εκλογικό κέντρο για τις πρώτες εκλογές της ελεύθερης Ιταλίας στις 2 Ιουνίου 1946. Λίγες μέρες πριν από αυτό, τα παιδιά δίνουν τις εξετάσεις τους . Η μάχη έχει κερδηθεί: θα είναι σε θέση να κρατήσουν τη θέση τους μέχρι το τελευταίο παιδί να βρει σπίτι ή να φύγει. Τώρα, ο πόλεμος τελείωσε πραγματικά .
Σκηνοθεσία: Michele Soavi
Παίζουν: Michele Riondino, Isabella Ragonese, Andrea Bosca, Carmine Buschini.

Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.

Επόμενο >  ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά