ΣΑΒΒΑΤΟ  15/01/2022
21:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ART WEEK (2021-2022) (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Εκπομπή


Έτος παραγωγής: (2021)


Live Streaming
Για μία ακόμη χρονιά, το ΑRT WEEK καταγράφει την πορεία σημαντικών ανθρώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών, καθώς και νεότερων καλλιτεχνών που παίρνουν τη σκυτάλη.

Η Λένα Αρώνη κυκλοφορεί στην πόλη και συναντά καλλιτέχνες που έχουν διαμορφώσει εδώ και χρόνια, με την πολύχρονη πορεία τους, τον Πολιτισμό της χώρας.

Άκρως ενδιαφέρουσες είναι και οι συναντήσεις της με τους νεότερους καλλιτέχνες, οι οποίοι σμιλεύουν το πολιτιστικό γίγνεσθαι της επόμενης μέρας.

Μουσικοί, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιοί, εικαστικοί, άνθρωποι που μέσα από τη διαδρομή και με την αφοσίωση στη δουλειά τους έχουν κατακτήσει την αγάπη του κοινού, συνομιλούν με τη Λένα και εξομολογούνται στο ART WEEK για τις προκλήσεις, τις χαρές και τις δυσκολίες που συναντούν στην καλλιτεχνική πορεία τους και για τους τρόπους που προσεγγίζουν το αντικείμενό τους.

Δείτε σήμερα: «Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους - Ζωή Ρηγοπούλου»
Eπεισόδιο 12

Το ΑRTWEEK συναντά δύο αγαπημένες και δημοφιλείς ηθοποιούς με αφορμή τη θεατρική παράσταση 'GOOD PEOPLE'' στο Θέατρο Αποθήκη.
Η 'Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η Ζωή Ρηγοπούλου μιλάνε στην Λένα για όλα, το θέατρο, το me too, τη μητρότητα, τη διασημότητα. Η Άννα-Μαρία ξανατοποθετείται για το κίνημα κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης, ενώ η Ζωή, κόρη των περίφημων Ρηγόπουλου-Αναλυτή, θυμάται και μοιράζεται μαζί μας το τι γινόταν στα χρόνια που μεσουρανούσαν οι γονείς της.
Αυτά και άλλα πολλά σε μία συζήτηση ευθύβολη, ζεστή και πολύ ενδιαφέρουσα...Παρουσίαση - Αρχισυνταξία - Επιμέλεια εκπομπής: Λένα Αρώνη
Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
(ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)
Επόμενο > [K8] Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ (2021-2022) (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά