ΣΑΒΒΑΤΟ  15/01/2022
17:15 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΜΑΜΑ-ΔΕΣ  (Γ' ΚΥΚΛΟΣ) (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Εκπομπή


Έτος παραγωγής: (2021)


Live Streaming
Οι «Μαμά-δες» με την Ζωή Κρονάκη, έρχονται κάθε Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ2, για να μας μεταφέρουν πολλές ιστορίες μητρότητας, γιατί κάθε μια είναι διαφορετική.

Συγκινητικές αφηγήσεις από γνωστές μαμάδες και από μαμάδες της διπλανής πόρτας, που έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και κράτησαν στην αγκαλιά τους το παιδί τους.

Γονείς που, όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίζουν, παλεύουν καθημερινά, για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Παιδίατροι, παιδοψυχολόγοι, γυναικολόγοι, διατροφολόγοι, αναπτυξιολόγοι και εκπαιδευτικοί δίνουν τις δικές σου συμβουλές σε όλους τους γονείς.

Ενώ θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο για παιδιά και γονείς, μαγειρική, αλλά και γυναικεία θέματα έχουν την τιμητική τους.

Στο τέλος κάθε εκπομπής, ένας διάσημος μπαμπάς έρχεται στο «Μαμά-δες» και αποκαλύπτει πώς η πατρότητα άλλαξε τη δική του ζωή.Δείτε σήμερα: «Γιάννης Τοπαλούδης, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Γιώργος Χατζηπαύλου»
Eπεισόδιο 13

Η εκπομπή μπαίνει στην έκθεση "She's gone" που αποτελείται από ρούχα που φορούσαν δολοφονημένες γυναίκες και στην οποία φιλοξενείται ένα ρούχο της Ελένης Τοπαλούδη, η δολοφονία της οποίας συγκλόνισε την Ελλάδα.
Ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης μιλάει στη Ζωή Κρονάκη για τα μηνύματα που θέλει να σταλούν από το ρούχο της κόρης του.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχεται την Ζωή Κρονάκη στο στούντιο της εκπομπής της. Μιλάει για τα παιδιά της, αλλά και για το πώς με τον σύζυγό της ολοκληρώθηκαν τα όνειρά της για την δημιουργία οικογένειας.

Τέλος, ο stand-up comedian Γιώργος Χατζηπαύλου έρχεται στη στήλη "μπαμπά μίλα" και αναφέρεται στον γιο του που θεωρεί ήρωα του, αλλά και στις παραστάσεις που δίνει για παιδιά.Μια παραγωγή της DigiMum

Παρουσίαση - Αρχισυνταξία: Ζωή Κρονάκη
Επιμέλεια εκπομπής - Αρχισυνταξία: Δημήτρης Σαρρής
Σκηνοθεσία: Βέρα Ψαρρά
Βοηθός Αρχισυντάκτη: Λάμπρος Σταύρου


Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

Επόμενο > [K8] ΚΑΤΙ ΓΛΥΚΟ (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά