ΠΕΜΠΤΗ  13/01/2022
23:50 Κατάλληλο για άτομα άνω των 16 ετών
THE NEW POPE   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά


Έτος παραγωγής: (2020)


Live Streaming
Βραβευμένη δραματική σειρά, συμπαραγωγής Ιταλίας, Γαλλίας, Ισπανίας.

Ο Πάπας Πίος ΙΓ΄ βρίσκεται σε κώμα. Ύστερα από ένα χρονικό διάστημα, ο επικεφαλής του Βατικανού, Βοϊέλο, φέρνει στο προσκήνιο έναν μετριοπαθή Άγγλο αριστοκράτη, τον σερ Τζον Μπράνοξ, ως υποψήφιο για το χρίσμα, με το όνομα Ιωάννης Παύλος Γ΄. Εκτός από τα μυστικά του, ο νέος Πάπας έχει να αντιμετωπίσει την ειδωλολατρία, που έχει οικοδομηθεί γύρω από το όνομα του χαρισματικού προκατόχου του, Λένι Μπελάρντο, τα αμέτρητα σκάνδαλα της Εκκλησίας που βγαίνουν διαρκώς στο προσκήνιο, καθώς και την απειλή των ισλαμιστών.


Δείτε σήμερα: Επεισόδια 8ο & 9ο (τελευταίο)

Ο Μπάουερ ενημερώνει τον Βοϊέλο για την επιστροφή του Πίου ΙΓ΄ και για την αδυναμία που προβάλλει, το τελευταίο διάστημα, η Εκκλησία. Παρά τις προσπάθειες της Σοφία, ο Ιωάννης Παύλος Γ’ βρίσκεται σε κατάσταση φυγής. Οι συνωμότες βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Ο Πίος ΙΓ΄ επιστρέφει στο Βατικανό και γνωρίζει τον διάδοχό του.


Οι τρομοκρατικές επιθέσεις συνεχίζονται, αυτή τη φορά με μια κατάσταση ομηρίας σε ένα δημοτικό σχολείο. Οι δύο Πάπες έρχονται σε σύγκρουση σχετικά με την αντιμετώπιση του θέματος. Στο τέλος, όμως, ένας θα παραμείνει για να δώσει λύσεις στα ζητήματα που ταλανίζουν την Εκκλησία. Ποιος θα είναι αυτός;Δημιουργός: Πάολο Σορεντίνο
Πρωταγωνιστούν: Τζουντ Λο, Τζον Μάλκοβιτς, Σάρον Στόουν, Σίλβιο Ορλάντο, Σεσίλ ντε Φρανς, Χαβιέρ Καμάρα

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

(Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)
Επόμενο > [K8] ΚΥΨΕΛΗ (E)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά