ΣΑΒΒΑΤΟ  15/01/2022
08:30 Κατάλληλο για όλους
ΦΟΙΤΗΤΙΒΙΣΜΑΤΑ   (E)   
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ / Ντοκιμαντέρ
Τα Φοιτητιβίσματα είναι δεκαπεντάλεπτα φοιτητικά ντοκιμαντέρ στο πλαίσιο του διαπανεπιστημιακού προγράμματος ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ. Το 2021 συμμετείχαν, κάνοντας πρακτική άσκηση στη Βουλή των Ελλήνων και με θεματολογία εμπνευσμένη από το 1821, 65 επιλεγμένοι φοιτητές & φοιτήτριες και 10 εθελοντές, από 52 Τμήματα και από 17 ΑΕΙ, με την υποστήριξη 60 καθηγητών και διδασκόντων.

Δείτε σήμερα: 1. Καφενείο Ερμής 2. Επάγγελμα, Καλλιτέχνης στο Δρόμο

1. Καφενείο Ερμής

Το παλαιότερο παραδοσιακό καφενείο της Ελλάδας με συνεχόμενη λειτουργία 200 χρόνων και παράδοση από την Μικρά Ασία. Ο λόγος για το καφενείο Ερμής στη Μυτιλήνη και την παράδοση που ενσωματώνει. Το καφενείο, ένας χώρος που παρακολουθεί τους αιώνες σιωπηλά να φεύγουν.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ/ ΣΕΝΑΡΙΟ/ ΕΡΕΥΝΑ/ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Σοφία Δάρα/ Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου

2. Επάγγελμα, Καλλιτέχνης στο Δρόμο

Τί κοινό έχει μια χειροτέχνης με έναν ζογκλέρ; Ένας μουσικός με ένα ζωγράφο; Μία performer με έναν διασκεδαστή; Στους δρόμους της Αθήνας, επτά καλλιτέχνες μοιράζονται μαζί μας τη δική τους ιστορία, για το πως επέλεξαν να κάνουν το ταλέντο τους επάγγελμα.
ΣΕΝΑΡΙΟ/ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Δημήτρης Γιαννούλης (Jimmy Gian)/ΤΜΣ ΕΚΠΑ, Ειρηναίος Κατσαφάδος/ΤΜΣΠΣ ΠΑΝΕ ΑΙΓΑΙΟΥ
Επόμενο > [K8] ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά