ΠΕΜΠΤΗ  02/12/2021
13:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΖΩΗΣ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Εκπομπή


Έτος παραγωγής: (2021)


Live Streaming
Οι Ιστορίες Όμορφης Ζωής με την Κάτια Ζυγούλη και την ομάδα της έρχονται για να ομορφύνουν και να εμπνεύσουν τα Σαββατοκύριακα μας!

Ένας νέος κύκλος ανοίγει και είναι αφιερωμένος σε όλα αυτά τα μικρά καθημερινά που μπορούν να μας αλλάξουν και να μας κάνουν να δούμε τη ζωή πιο όμορφη!

Ένα εμπειρικό ταξίδι της Κάτιας Ζυγούλη στη νέα πραγματικότητα με αλήθεια, χιούμορ και αισιοδοξία, θα προσπαθήσει να προτείνει λύσεις και να δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που μας αφορούν στη νέα εποχή.

Μείνετε συντονισμένοι.

Δείτε σήμερα: «Εθελοντισμός»
Eπεισόδιο 1

Είναι εκείνες οι μικρές και μεγάλες πράξεις που αλλάζουν τον κόσμο – αλλά και εμάς τους ίδιους. Στον εθελοντισμό και στο νέο κύμα δράσεων που έχει αναπτυχθεί στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, εστιάζει η εκπομπή «Ιστορίες Όμορφης Ζωής» με την Κάτια Ζυγούλη.

Οι πολίτες σήμερα αναλαμβάνουν οι ίδιοι δράση, κινητοποιούνται, ενώνονται και κάνουν τη διαφορά. Η αγάπη τους για τη φύση, τα ζώα, τον άνθρωπο και τον πλανήτη αποτελούν κινητήρια δύναμη. Οι πολίτες σήμερα από μονάδες γίνονται ομάδες.

Η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά εξηγεί πως ο εθελοντισμός είναι «στάση ζωής», ενώ μας μιλάει και για το Your Pet, μια εφαρμογή που διευκολύνει την υιοθεσία κατοικίδιων ζώων.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ηθοποιός, τραγουδιστής και ενεργό μέλος του Connect Your City, μας μυεί στον κόσμο μιας δυναμικής εφαρμογής κοινωνικών δράσεων, οι οποίες κάνουν τον «εθελοντισμό παιχνίδι», όπως λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου μιλάει για τις μικρές και μεγαλύτερες καλές πράξεις της καθημερινότητας, αλλά και τη συνδρομή της στο καταφύγιο ζώων A little shelter.

Ο Βασίλης Σφακιανόπουλος μοιράζεται τους λόγους για τους οποίους ξεκίνησε το Save Your Hood, ένα κίνημα συλλογής απορριμμάτων που αλλάζει τα δεδομένα σε πολλές γειτονιές.

Ο Αντώνης Μπογδάνος και ο Γιάννης Ηλιόπουλος, συνιδρυτές της We4All, μιλούν, μεταξύ άλλων, για την εκπαιδευτική δράση του περιβαλλοντολογικού οργανισμού που περιλαμβάνει δενδροφυτεύσεις και μας υπενθυμίζουν ότι ο πλανήτης είναι το σπίτι μας.

Η ηχογράφηση ακουστικών βιβλίων για μη-βλέποντες και έντυπο-ανάπηρους βρίσκεται στον πυρήνα δράσης του Διαβάζω Για Τους Άλλους. Η πρόεδρος του οργανισμού Αργυρώ Σπυριδάκη και ο αντιπρόεδρος Θοδωρής Τσάτσος, μας εξηγούν γιατί.

Επίσης, η Κάτια Ζυγούλη επισκέπτεται τους χώρους του Fabric Republic, ένα σύστημα διαχείρισης πλεονάζοντος ρουχισμού, και συνομιλεί με τη Χριστίνα Γεροθώδορου, υπεύθυνη εμπορικού του οργανισμού.


Παρουσίαση: Κάτια Ζυγούλη
Ιδέα-Καλλιτεχνική επιμέλεια: Άννα Παπανικόλα
Αρχισυνταξία: Κορίνα Βρούσια
Έρευνα - Ρεπορτάζ: Ειρήνη Ανεστιάδου
Σύμβουλος περιεχομένου: Ελις Κις
Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Πανονίδης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ευθύμης Θεοδόσης
Μοντάζ: Δημήτρης Λίτσας
Οργάνωση Παραγωγής: Χριστίνα Σταυροπούλου
Παραγωγή: Filmiki Productions

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

(E)
Επόμενο > [K] 1.000 ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ (2021-2022) (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά