ΠΕΜΠΤΗ  25/11/2021
21:00
ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

THE WAR IS OVER


Έτος παραγωγής: (2020)


Live Streaming
Δραματική σειρά εποχής, 8 ωριαίων επεισοδίων, παραγωγής Palomar, 2020.

Η σειρά διαδραματίζεται μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και την τραγωδία των στρατοπέδων εξόντωσης. Οι λίγοι επιζώντες επιστρέφουν σπίτι τους. Για κάποια από τα μικρά παιδιά και τους εφήβους που έζησαν την φρίκη, δεν θα υπήρχε οικογένεια που θα τους περίμενε.
Αυτή είναι η δικιά τους ιστορία αλλά και η ιστορία μερικών γενναίων ενηλίκων που βοήθησαν τους νέους να επιστρέψουν σιγά σιγά στη ζωή τους.
Ανακαλύπτουν πώς να ζήσουν ξανά και λένε τις ιστορίες της χαμένης τους ανθρωπιάς. Για να το κάνουν αυτό, πρέπει πρώτα να περάσουν από δύσκολες δοκιμασίες και να νικήσουν φαντάσματα του παρελθόντος.

Eπεισόδιο 1

Περιγραφή επεισοδίου
Απρίλιος 1945. Η Ιταλία μόλις απελευθερώθηκε από τη ναζιστική κατοχή και οι Εβραίοι που κατάφεραν να επιβιώσουν από τον ναζιστικό διωγμό αρχίζουν να επιστρέφουν στην Ιταλία από τα στρατόπεδα. Συμπεριλαμβανομένων των παιδιών. Ο Ντάβιντε, πρώην μηχανικός και τώρα μέλος της Επιτροπής Εθνικής Απελευθέρωσης, πηγαίνει στα σύνορα για να αναζητήσει τον γιο του Ντανιέλε, που είχε συλληφθεί δύο χρόνια νωρίτερα με τη σύζυγό του, Ενρίκα. Δεν υπάρχει ίχνος του Ντανιέλε, αλλά στη θέση του υπάρχει ένα μικρό αγόρι της ίδιας ηλικίας, ο Τζιοβάνι, ο οποίος είναι μουγκός λόγω του ψυχικού τραύματος που υπέστη. Ο Ντάβιντε τους πηγαίνει στο Μιλάνο, όπου ελπίζει να μπορέσουν να επανενωθούν με τις οικογένειές τους.
Ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή όλων μόλις έχει ξεκινήσει….
Σκηνοθεσία: Michele Soavi
Παίζουν: Michele Riondino, Isabella Ragonese, Andrea Bosca, Carmine Buschini.

Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
[K8] ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΡΙΑΛΙΤΙ (E) < Προηγούμενο
Επόμενο >  ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά