ΤΕΤΑΡΤΗ  29/12/2021
19:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ   (E)   
Ντοκιμαντέρ / Τεχνολογία


Έτος παραγωγής: (2021)Αν υπάρχει κάτι που έχει αλλάξει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τις ζωές μας τα τελευταία χρόνια, αυτό είναι ο νέος ψηφιακός κόσμος.

Οι εξελίξεις που επέφερε το διαδίκτυο στον τρόπο που ζούμε, επικοινωνούμε, εργαζόμαστε και διασκεδάζουμε είναι το λιγότερο καταιγιστικές.

«Το Δίκτυο», μια σειρά 12 ωριαίων ντοκιμαντέρ, είναι η πρώτη ελληνική εκπομπή με θεματολογία αποκλειστικά γύρω από το ίντερνετ.

Οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής, η κωμικός Ήρα Κατσούδα και ο παρουσιαστής και YouTuber Σπύρος Μαργαρίτης, συναντούν προσωπικότητες που ξεχωρίζουν στο χώρο του ίντερνετ, πανεπιστημιακούς, έφηβους, γονείς αλλά και απλούς χρήστες, μιλάνε μαζί τους και με το δικό τους διασκεδαστικό και ταυτόχρονα ενημερωτικό τρόπο μας μεταφέρουν τις εμπειρίες τους από το ταξίδι σε αυτόν τον μαγικό και -σχετικά- νέο κόσμο.


Δείτε σήμερα: «The Influencers»
Eπεισόδιο 2

Instagram, TikTok και Youtube

Στο δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής «Το Δίκτυο», κοιτάμε πίσω από τον λαμπερό κόσμο των «influencers» και ανακαλύπτουμε τι χρειάζεται για να γίνει ο κόσμος των social media η δουλειά σου και πεδίο έκφρασης για αυτά που θες να πεις και να κάνεις.

Η Ήρα Κατσούδα και ο Σπύρος Μαργαρίτης συναντούν νέους και παλαιότερους επαγγελματίες του χώρου και σχολιάζουν από τον καναπέ τους το επεισόδιο, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Συμμετέχουν: Μαίρη Συνατσάκη, Στέλιος Νικολιδάκης (Konilo), Φάνης Παυλόπουλος (Fanellas), Έλενα Γαλύφα, Εύα Μονοχάρη (Funky Cook), Βαγγέλης Νάκης και PSDM, Κώστας Χαμαλίδης, Αγγελική Γαζή, Αλεξάνδρα Μπουτοπούλου.

Παρουσίαση: Ήρα Κατσούδα, Σπύρος Μαργαρίτης
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Λουκάκος
Διεύθυνση Παραγωγής: Λάμπρος Παπαδέας
Επιστημονική Σύμβουλος - Σεναριογράφος: Αλεξάνδρα Μπουτοπούλου
Αρχισυντάκτης: Αριάδνη Λουκάκου
Δημοσιογραφική έρευνα: Γιάννης Γιαννόπουλος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Ξενοφών Βαρδαρός
Ηχοληψία – Μιξάζ: Ανδρέας Γκόβας
Μοντάζ: Σοφία Σφυρή
Παραγωγή: DotmovΔιαθέσιμο στο ERTFLIX.

Επόμενο > [K8] ΤΟ '21 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ '21

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά