ΤΕΤΑΡΤΗ  13/10/2021
09:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ  (Γ' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ / Ταξίδια

DREAMCATCHERSLive Streaming
Σειρά ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ 12 ημίωρων επεισοδίων (Γ’ Κύκλος)

Στην καρδιά της ζούγκλας του Βόρνεο και στις μυστικιστικές ακτές του Μπαλί, ο Φιλ και η Ίβα ξεκινούν για αξέχαστες περιπέτειες σε αναζήτηση περισσότερων κυνηγών ονείρων. Από έναν νεαρό Αμερικανό εντομολόγο σε έναν μαλαισιανό καλλιτέχνη ή έναν Ελβετό εθελοντή, όλοι αυτοί οι εμπνευσμένοι άνθρωποι μοιράζονται τις ιστορίες τους με την ελπίδα να ενθαρρύνουν κι άλλους να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Καθώς ο Φιλ και η Ίβα ταξιδεύουν στην ξηρά, αεροπορικώς και στη θάλασσα, ανακαλύπτουν την τοπική κουλτούρα κάθε προορισμού και δοκιμάζουν τα όρια τους. Αντιμέτωποι με μερικές από τις πιο δύσκολες προκλήσεις τους μέχρι σήμερα, κατακτούν βουνά, μαθαίνουν πώς να κάνουν σερφ και να πηγαίνουν τις καταδυτικές τους ικανότητες στο επόμενο επίπεδο.
Οι συλλογικές ιστορίες αυτών των καταπληκτικών κυνηγών ονείρων αφήνουν μια διαρκή και συγκινητική εντύπωση και αποδεικνύουν ότι ο καθένας έχει την ικανότητα να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα!

Δείτε σήμερα: Τομ [Tom]
Eπεισόδιο 1

Ο Φιλ και η Ίβα φεύγουν από τις ακτές του Βόρνεο και ανοίγουν πανιά στο σκάφος τους, τοΝτάλι, για μια νέα περιπέτεια στις Φιλιππίνες. Ενώ βρίσκονται στη θάλασσα, τα πράγματα γρήγορα παίρνουν κακή τροπή καθώς το πλήρωμά τους, ο Μιγκέλ πέφτει στο νερό. Φτάνοντας στο παγκοσμίου φήμης νησί Παλάουαν, ξεκινούν να ανακαλύπτουν το Πορτ Μπάρτον. Σε αυτήν την ήσυχη παραθαλάσσια πόλη συναντούν τον Τομ, έναν μονόχειρα αθλητή μεικτών πολεμικών τεχνών και μοτοσικλετιστή που χτίζει ένα ορφανοτροφείο στη μνήμη της νεκρής κόρης του.Σκηνοθεσία/ Παρουσίαση: Philippe Estiot & Iva Agüero

Παρουσίαση: Philippe Estiot & Iva Agüero

Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
(Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)
Επόμενο > [K8] ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ  (Α' ΚΥΚΛΟΣ) (E)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά