ΠΕΜΠΤΗ  14/10/2021
20:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΑΡΜΑ  (Γ' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

MY BIG FAMILY FARM


Έτος παραγωγής: (2021)


Live Streaming
Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής Motion Content Group/Renegade Pictures 2020-21 που θα ολοκληρωθεί σε 8 ωριαία επεισόδια.(Γ ΚΥΚΛΟΣ)

Η σειρά παρουσιάζει τις αξιοσημείωτες περιπέτειες των βοσκών Amanda και Clive Owen καθώς μεγαλώνουν τα εννέα παιδιά τους - και περισσότερα από χίλια πρόβατα - σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα και θεαματικά αγροκτήματα στη Βρετανία.
Με το κοπάδι τους να τρέφεται σε 2.000 στρέμματα, δεν παίρνουν ποτέ ρεπό, και από τα νήπια μέχρι τους εφήβους, όλοι μπαίνουν στη δουλειά. Η αίσθηση του χιούμορ είναι απαραίτητη καθώς αντιμετωπίζουν τα στοιχεία της φύσης και η αγάπη κυριαρχεί πάντα καθώς αυτή η αγροτική οικογένεια μαθαίνει για τα πουλιά, τις μέλισσες και ο ένας τον άλλο στον όμορφο και συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο γύρω τους.

Eπεισόδιο 4

Περιγραφή επεισοδίου
Αυτήν την εβδομάδα η οικογένεια αντιμετωπίζει τη ζωή στην καραντίνα. Όσο τα σχολεία είναι κλειστά, το μάθημα στο σπίτι παίρνει άλλη τροπή για τα παιδιά μιας κι έρχεται η περιόδος των γεννήσεων. Η 9χρονη Βάιολετ και η 4χρονη Κλεμ βοηθούν στις γέννες και ο 8χρονος Σίντνεϊ είναι σε αποστολή στους χερσότοπους για να βοηθήσει τα ανυπεράσπιστα νεογέννητα.
Εντελώς αποκομμένοι απ’ τον έξω κόσμο, η Αμάντα κινηματογραφεί μόνη της. Κι όταν μοιράζεται τη δουλειά με τα παιδιά της, η «παιδική κάμερα» δίνει μια μοναδική οπτική της ζωής της Νάνσι και της Κλεμ στη φάρμα. Τέλος, η οικογένεια εκμεταλλεύεται τον καύσωνα της άνοιξης κι απολαμβάνει το κολύμπι.
Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
  (Α' ΚΥΚΛΟΣ) (E)
Επόμενο > [K8] ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (E)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά