ΤΕΤΑΡΤΗ  13/10/2021
15:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΑΡΜΑ  (Γ' ΚΥΚΛΟΣ) (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

MY BIG FAMILY FARM


Έτος παραγωγής: (2021)


Live Streaming
Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής Motion Content Group/Renegade Pictures 2020-21 που θα ολοκληρωθεί σε 8 ωριαία επεισόδια.(Γ ΚΥΚΛΟΣ)

Η σειρά παρουσιάζει τις αξιοσημείωτες περιπέτειες των βοσκών Amanda και Clive Owen καθώς μεγαλώνουν τα εννέα παιδιά τους - και περισσότερα από χίλια πρόβατα - σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα και θεαματικά αγροκτήματα στη Βρετανία.
Με το κοπάδι τους να τρέφεται σε 2.000 στρέμματα, δεν παίρνουν ποτέ ρεπό, και από τα νήπια μέχρι τους εφήβους, όλοι μπαίνουν στη δουλειά. Η αίσθηση του χιούμορ είναι απαραίτητη καθώς αντιμετωπίζουν τα στοιχεία της φύσης και η αγάπη κυριαρχεί πάντα καθώς αυτή η αγροτική οικογένεια μαθαίνει για τα πουλιά, τις μέλισσες και ο ένας τον άλλο στον όμορφο και συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο γύρω τους.

Eπεισόδιο 3

Περιγραφή επεισοδίου
Αυτήν την εβδομάδα η οικογένεια παλεύει όχι με μία, αλλά με δύο χειμερινές καταιγίδες. Η καταιγίδα Κίρα χτυπάει τη φάρμα τους με ανέμους 150 χιλιομέτρων την ώρα και με βροχή ενός μήνα να πέφτει σε 24 ώρες. Όσο ο μπαμπάς Κλάιβ και ο 16χρονος Ρούμπεν παλεύουν με τα στοιχεία της φύσης, η μαμά Αμάντα δεν μπορεί να σταματήσει το μοναδικό τρέιλερ ζώων της οικογένειας από το να παρασυρθεί απ’ τα νερά. Η καταιγίδα Χόρχε ακολουθεί γεμίζοντας τη φάρμα με χιόνι και πάγο, δίνοντας στον 13χρονο Μάιλς τη δυνατότητα να εξασκήσει τις ικανότητές του στο σνόουμπορντινγκ.

Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K8] Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά