ΠΕΜΠΤΗ  14/10/2021
11:00 Κατάλληλο για όλους
ΠΟΠ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ  (Γ' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Γαστρονομία


Έτος παραγωγής: (2021)


Live Streaming
Η άνοιξη προ των πυλών και η αγαπημένη μας εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική» επιστρέφει φρέσκια και ανανεωμένη με ακόμη πιο νόστιμες και πρωτότυπες συνταγές!

Ο εξαιρετικός σεφ Μανώλης Παπουτσάκης, τολμηρός και δημιουργικός έρχεται για ακόμη μια φορά να μας παρασύρει σε γεύσεις μοναδικές και παράλληλα, έχοντας στο πλευρό του τους πιο έγκυρους καλεσμένους, να μας ενημερώσει για τα εκλεκτά ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα.

Η τηλεοπτική μας παρέα μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, καθώς δημοφιλείς καλλιτέχνες και αξιόλογες προσωπικότητες από τον χώρο του θεάματος, μπαίνουν στην κουζίνα μαζί του και μας συστήνουν τα μοναδικά ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα από όλες τις γωνιές της Ελλάδας και όχι μόνο!

Για πρώτη φορά, θα έχουμε τη χαρά να γνωρίσουμε τα εξαιρετικά πιστοποιημένα προϊόντα και από την εύφορη Κύπρο, κάνοντας το ταξίδι της γεύσης ακόμη πιο απολαυστικό!

Στο ραντεβού με την «ΠΟΠ Μαγειρική» κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 13:15, στην ΕΡΤ2 δεν θα λείψει κανείς!

Δείτε σήμερα: «Λούντζα Πιτσιλιάς, μελεκούνι, γαλοτύρι - Κωνσταντίνος Χριστοφόρου»
Eπεισόδιο 6

Η αστείρευτη έμπνευση και η ατέλειωτη αγάπη για τη δημιουργία νόστιμων συνταγών, συνοδεύει τον σεφ Μανώλη Παπουτσάκη σε ακόμη ένα επεισόδιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής».
Με την προσθήκη νέων εκλεκτών προϊόντων Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε στη διάθεσή του έχει ακόμη περισσότερα υλικά να συνθέσει εξαιρετικά πιάτα και να φέρει γευστικούς θησαυρούς σε κάθε τραπέζι.
Υποδέχεται στην κουζίνα του τον δημοφιλή Κύπριο τραγουδιστή Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, για να τον "βοηθήσει" και να μας ενημερώσει παράλληλα, για ένα εξαιρετικό προϊόν της πατρίδας του, την Λούντζα Πιτσιλιάς.
Ετοιμάζουν σουπιά με μαυρομάτικα, φουντούκι, μυρωδικά και Λούντζα Πιτσιλιάς.
Συνεχίζουν με σαλάτα με παντζάρι, πορτοκάλι, σπανάκι και Μελεκούνι και τέλος, ένα ρόφημα με λευκά αμύγδαλα, φρούτα εποχής, μέλι και Γαλοτύρι.
Εξαιρετικές προτάσεις που μυρίζουν καλοκαίρι!
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

(E)
Επόμενο > [K8] ΟΙ ΜΕΤΡ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ (E)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά