|
Στα νέα επεισόδια της εκπομπής, τη σκυτάλη της γαστρονομικής δημιουργίας παίρνει ο καταξιωμένος σεφ Μανώλης Παπουτσάκης, για να αναδείξει ακόμη περισσότερο τους ελληνικούς διατροφικούς θησαυρούς, με εμπνευσμένες αλλά εύκολες συνταγές, που θα απογειώσουν γευστικά τους τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης.
Μήλα Ζαγοράς Πηλίου, Καλαθάκι Λήμνου, Ροδάκινα Νάουσας, Ξηρά σύκα Ταξιάρχη, Κατσικάκι Ελασσόνας, Σαν Μιχάλη Σύρου και πολλά άλλα αγαπημένα προϊόντα, είναι οι πρωταγωνιστές με ονομασία προέλευσης!
Κάθε Σάββατο και Κυριακή, μαθαίνουμε στην ΕΡΤ2 πώς τα ελληνικά πιστοποιημένα προϊόντα μπορούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να κατακτήσουν το τραπέζι μας.
Οι θησαυροί της ελληνικής φύσης, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο πιάτο μας!
Δείτε σήμερα:
«Ελιές θρούμπες Αμπαδιάς Ρεθύμνου, Μετσοβόνε, Κορινθιακές σταφίδες Βοστίτσας»
Eπεισόδιο 30
Πολύτιμα μυστικά και πεντανόστιμες συνταγές ετοιμάζεται να μας αποκαλύψει ο εξαιρετικός σεφ Μανώλης Παπουτσάκης.
Με όπλο του τα μοναδικά Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε, αναλαμβάνει δράση στην κουζίνα κερδίζοντας για ακόμη μια φορά της εντυπώσεις.
Ετοιμάζει πατατοσαλάτα φουρνιστή με ελιές θρούμπες Αμπαδιάς Ρεθύμνου και αντζούγια, σκεπαστή ομελέτα με Μετσοβόνε, πιπεριά και μπρόκολο και τέλος αφράτα μπισκότα με Κορινθιακές σταφίδες Βοστίτσας και φουντούκια.
Στην παρέα έρχεται ο καθηγητής επ. τροφίμων Βάϊος Καραθάνος, να μας ενημερώσει για τις Κορινθιακές σταφίδες Βοστίτσας, καθώς και η διατροφολόγος Κλεοπάτρα Κετσελίδη να μας αναλύσει τη διατροφική της ελιάς Αμπαδιάς Ρεθύμνου Κρήτης.
Παρουσίαση-επιμέλεια συνταγών: Μανώλης Παπουτσάκης
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.
https://www.ertflix.gr/
|
|