ΤΕΤΑΡΤΗ  15/09/2021
21:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

THE REAL MAD MEN OF ADVERTISING


Έτος παραγωγής: (2016)


Μετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Σειρά ντοκιμαντέρ 4 ωριαίων επεισοδίων, παραγωγής BISCUIT CENTURY, 2016.

Μέσα από συνεντεύξεις με στελέχη διαφημιστικών με έδρα τη διάσημη Λεωφόρο Μάντισον Άβενιου, εφόρους μουσείων και τους δημιουργούς της δημοφιλούς σειράς Mad Men, οι εκπομπές ιχνηλατούν τη δημιουργία της αμερικανικής κουλτούρας της κατανάλωσης από τον τερματισμό του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου μέχρι το τέλος του 20ου αιώνα. «Η πραγματική ιστορία των Mad Men» παρουσιάζει κλασικές αμερικανικές διαφημίσεις στο πέρασμα τεσσάρων δεκαετιών και εξερευνά τα αντικείμενα από τα αυθεντικά σκηνικά της σειράς που αποτελούν πλέον μέρος της συλλογής του Μουσείου Σμιθσόνιαν. Τα ντοκιμαντέρ αποκαλύπτουν την επίδραση της διαφήμισης στην αμερικανική κουλτούρα χρησιμοποιώντας τις συλλογές και την υποτροφία από το Εθνικό Μουσείο Αμερικανικής Ιστορίας. Περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τον δημιουργό του Mad Men, Μάθιου Γουάινερ, και εμβληματικές φυσιογνωμίες της διαφήμισης όπως ο Ρον Ποπέιλ, η Σέλεϊ Χακ και η Μπρουκ Σιλντς.
Η σειρά τεσσάρων εκπομπών αποκαλύπτουν τη βαθιά επίδραση της διαφήμισης στην αμερικανική κουλτούρα μέσα από την πραγματική ιστορία των Mad Men.

Δείτε σήμερα: Η δεκαετία του ’70
Eπεισόδιο 3

Το τρίτο επεισόδιο εξερευνά τη διαφήμιση σε μια δεκαετία διαμάχης και ύφεσης όπου σπάζει η φούσκα του ιδεαλισμού του ’60.Σκηνοθεσία: Molly Hermann

Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
 85η ΔΕΘ < Προηγούμενο
Επόμενο >  ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Μετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά