ΤΕΤΑΡΤΗ  15/09/2021
09:00
ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ  (Β' ΚΥΚΛΟΣ) (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ / Ταξίδια

DREAMCATCHERSΜετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Σειρά ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ 10 ημίωρων επεισοδίων (B’ Κύκλος)

Στην καρδιά της ζούγκλας του Βόρνεο και στις μυστικιστικές ακτές του Μπαλί, ο Φιλ και η Ίβα ξεκινούν για αξέχαστες περιπέτειες σε αναζήτηση περισσότερων κυνηγών ονείρων. Από έναν νεαρό Αμερικανό εντομολόγο σε έναν μαλαισιανό καλλιτέχνη ή έναν Ελβετό εθελοντή, όλοι αυτοί οι εμπνευσμένοι άνθρωποι μοιράζονται τις ιστορίες τους με την ελπίδα να ενθαρρύνουν κι άλλους να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Καθώς ο Φιλ και η Ίβα ταξιδεύουν στην ξηρά, αεροπορικώς και στη θάλασσα, ανακαλύπτουν την τοπική κουλτούρα κάθε προορισμού και δοκιμάζουν τα όρια τους. Αντιμέτωποι με μερικές από τις πιο δύσκολες προκλήσεις τους μέχρι σήμερα, κατακτούν βουνά, μαθαίνουν πώς να κάνουν σερφ και να πηγαίνουν τις καταδυτικές τους ικανότητες στο επόμενο επίπεδο.

Οι συλλογικές ιστορίες αυτών των καταπληκτικών κυνηγών ονείρων αφήνουν μια διαρκή και συγκινητική εντύπωση και αποδεικνύουν ότι ο καθένας έχει την ικανότητα να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα!

Δείτε σήμερα: Μέσα στη ζούγκλα[Into the jungle]
Eπεισόδιο 2

Γνωρίστε τον Ντικ και την Πριλ, ένα ζευγάρι 80άρηδες που κατασκεύασε ένα ιστιοφόρο στην πίσω αυλή στην Καλιφόρνια και έφυγε για να ανακαλύψει τον κόσμο. Με το ιστιοφόρο τους δεμένο με ασφάλεια στη Μαρίνα Μίρι, ο Φιλ και η Ίβα ταξιδεύουν βαθιά στο τροπικό δάσος για να εξερευνήσουν μερικά από τα μεγαλύτερα συστήματα σπηλαίων στον κόσμο. Στη ζούγκλα συναντούν την 23χρονη Τζέσα, μια ατρόμητη εντομολόγο διατεθειμένη να ρισκάρει τα πάντα για την αγάπη της για τα έντομα.Σκηνοθεσία/ Παρουσίαση: Philippe Estiot & Iva Agüero

Παρουσίαση: Philippe Estiot & Iva Agüero

Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
 ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ  (ΣΤ' ΚΥΚΛΟΣ) (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ) < Προηγούμενο
Επόμενο > [K8] ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ  (Α' ΚΥΚΛΟΣ) (E)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Μετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά