ΠΕΜΠΤΗ  16/09/2021
01:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / ΕκπομπήΜετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Το αγαπημένο σημείο καλεσμένων και τηλεθεατών, το σημείο όπου ακούγονται οι πιο όμορφες και αποκαλυπτικές συζητήσεις, στο οποίο γνωστά και άγνωστα μεταξύ τους πρόσωπα μοιράζονται τις πιο σημαντικές ιστορίες τους, κάθε Δευτέρα βράδυ στους δέκτες μας.

Πρωταγωνιστές είναι κάθε φορά δύο γνωστά πρόσωπα από τον δημόσιο βίο, όπως ηθοποιοί, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι, αθλητές και άλλοι, τα οποία ανοίγουν συζητήσεις γύρω από πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους θέματα.

Χωρίς το άγχος της συνέντευξης, οι καλεσμένοι συζητούν μεταξύ τους, χαλαρώνουν και ανοίγονται σαν να μη γράφουν οι κάμερες, αποκαλύπτοντας πτυχές από τις ζωές τους, που έως σήμερα ελάχιστοι γνώριζαν. Το κλίμα είναι φιλικό, χαλαρό και αυθόρμητο, καθώς η συζήτηση εκτυλίσσεται όπως ακριβώς θα γινόταν στο σαλόνι του σπιτιού τους, ενώ ο τηλεθεατής νιώθει πως βρίσκεται μαζί τους και αποτελεί μέρος της παρέας τους.

Δείτε σήμερα: «Βίκυ Βολιώτη - Ευδοκία Ρουμελιώτη»
Eπεισόδιο 3

Δύο γυναίκες που δεν εμφανίζονται συχνά σε τηλεοπτικά πλατό έρχονται στην ERT World για να μας χαρίσουν μία ξεχωριστή και ειλικρινή κουβέντα, μακριά από κάθε είδους ταμπού. Ο λόγος για τις Βίκυ Βολιώτη και Ευδοκία Ρουμελιώτη, οι οποίες μιλούν με μια πρωτόγνωρη οικειότητα για έρωτες, παιδιά, επαγγελματικές “ταμπέλες”, χρήματα, επιτυχίες και αποτυχίες και εν γένει μαθήματα ζωής.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλάει για τις σπουδές της στην Θεολογική Σχολή, την βαθειά αγάπη για την μητέρα της που έχασε πριν λίγα χρόνια, τον αγώνα να μπορέσει να δωρίσει τα όργανά της όταν την έχασε αλλά και για το όνειρο να γίνει κριτικός θεάτρου. Αφηγείται, επίσης, πως βρέθηκε στον πρώτο της μεγάλο ρόλο και τι μετανιώνει από την εκείνη την περίοδο.

Η Βίκυ Βολιώτη, μιλάει για την διαπολιτισμική της οικογένεια, αφού η μαμά της ήταν Γερμανίδα και ο μπαμπάς της Έλληνας και το πώς ένιωθε ως παιδί που μεγάλωνε με τόσες διαφορές πολιτισμών μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Αναφέρεται και στην ηρωίδα Ηρώ του “Λόγω Τιμής” και κατά πόσο άλλαξε τη ζωή της. Για πρώτη φορά μιλάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την κόρη της Άννα, τη διαδικασία της υιοθεσίας της και πως βίωσε η ίδια τη μητρότητα. Τέλος, αναλύει γιατί πίστευε από μικρή ηλικία ότι θα υιοθετήσει και δεν θα αποκτήσει βιολογικό παιδί.

Στο “Σημείο Συνάντησης” η αφήγηση γεγονότων και η κουβέντα που γίνεται καλύπτουν μία πληθώρα συναισθημάτων που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο!Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς
Σκηνοθεσία: Χαράλαμπος Γιαννακάκης
Διεύθυνση παραγωγής: Production House

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

https://www.ertflix.gr/


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
 85η ΔΕΘ - ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ < Προηγούμενο
Επόμενο > [K] ΕΝΑ ΜΗΛΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Μετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά