ΠΕΜΠΤΗ  29/07/2021
17:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Η ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ  (Β' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

MADAM SECRETARYΜετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Η Ελίζαμπεθ ΜακΚόρντ (Τία Λεόνι) είναι η νέα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Οξυδερκής και αποφασιστική, ασκεί τη διπλωματία σε διεθνές επίπεδο, ενώ παράλληλα μάς βάζει στα άδυτα του Λευκού Οίκου. Κάποιες φορές φτάνει μέχρι του σημείου να καταστρατηγήσει το πρωτόκολλο, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της. Παλεύει -όπως κάθε γυναίκα- να διαχειριστεί κρίσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αφού παράλληλα διαχειρίζεται και τις δυσκολίες της οικογενειακής της ζωής. Μία σειρά για τη σύγχρονη γυναίκα και τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να αναλάβει.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 13ο: «Κατακτητικά είδη» (Invasive species) & 14ο: «Ό,τι απέμεινε απ' την επίθεση» (Left of the boom)

Μετά τον θάνατο του πατέρα του, η οικογένεια του Χένρι αποκαλύπτει κάποια μυστικά που είχαν αφήσει ανοιχτές πληγές. Ειδικά η αδελφή του Μορίν κατηγορεί τον Χένρι ότι ακολούθησε το δικό του δρόμο, κάνοντας τις δικές του επιλογές, καθώς και ότι αγνόησε τις ανάγκες της πατρικής του οικογένειας.
Όσο η Ελίζαμπεθ βρίσκεται μακριά από το γραφείο, λόγω της κηδείας, ο Ράσελ αποκρύπτει σημαντικές πληροφορίες από την ομάδα των συμβούλων της στο Υπουργείο Εξωτερικών.


Μια βομβιστική επίθεση, κλοπή ενός φορτίου ουρανίου και άλλες παράνομες δραστηριότητες σε χώρα της ανατολικής Ευρώπης καλείται να διερευνήσει η Ελίζαμπεθ, ενώ ταυτόχρονα διοργανώνει το παγκόσμιο Συνέδριο Εκπαίδευσης με κεντρική ομιλήτρια την Νούρα Αλ Κιτάμπι, η οποία έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο μετά την επίθεση που δέχθηκε με οξύ επειδή αγωνιζόταν για τα δικαιώματα των γυναικών. Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός. Ενόσω αναζητούν λύση κοινά αποδεκτή, η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο όταν δύο έφηβες από την Αμερική πέφτουν θύματα απαγωγής και διαμορφώνεται μια κατάσταση που μπορεί να τινάξει στον αέρα σημαντική συμφωνία που αφορά σε εμπόριο όπλων.Δραματική σειρά, παραγωγής ΗΠΑ 2014-2019.
Πρωταγωνιστούν: Τία Λεόνι, Tιμ Ντάλι, Μπέμπε Νιούγουιρθ, Πατίνα Μίλερ, Τζέφρι Άρεντ, Έρικ Μπέργκεν.
Σκηνοθεσία: Μπάρμπαρα Χολ.
Παραγωγή: Μόργκαν Φρίμαν, Λόρι ΜακΚρίαρι.


Διαθέσιμο στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K8] ΣΕΡΦΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Μετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά