ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  11/06/2021
09:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΑΠΙΘΑΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ  (ΣΤ' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Amazing Train JourneysΜετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής KWANZA που θα ολοκληρωθεί σε πέντε ωριαία επεισόδια( 6ος κύκλος).
Συνάντηση ανθρώπων κατά μήκος των διαδρομών και ανακάλυψη νέων ονείρων, αυτό είναι το DNA αυτής της επιτυχημένης σειράς, η οποία ανανεώνεται συνεχώς. Επιλέγοντας το τρένο ως μέσο ταξιδιού, επιλέγουμε να ανακαλύψουμε, να ονειρευτούμε ... και να συναντήσουμε άτομα από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.
Ο Philippe Gougler, ο μάρτυρας- ταξιδιώτη μας, είναι πεπεισμένος ότι χωρίς την ανθρώπινη συνάντηση δεν υπάρχει ταξίδι. Σε κάθε χώρα, σε κάθε περιοχή, σε κάθε πόλη, το τρένο είναι το ιδανικό μέρος για να μοιραστούμε τις εμπειρίες της ζωής των απλών αλλά μοναδικών επιβατών. Από τους μετακινούμενους στο Shinkansen στην ομάδα διαλογής αλληλογραφίας της Σρι Λάνκα, ο Philippe συναντά τους ντόπιους και με αυτόν τον τρόπο γνωρίζει την ιδιαιτερότητα και την ανθρωπιά τους.

Δείτε σήμερα: Νότια Κορέα [South Korea]
Eπεισόδιο 2

Στον δεύτερο αυτό προορισμό της σεζόν, ο Φιλίπ πηγαίνει στη Νότια Κορέα. Ο Φιλίπ ξεκινάει το ταξίδι του μέσα στον χειμώνα από την πρωτεύουσα, τη Σεούλ, με το υπερσύγχρονο μετρό της, που έχει πολλές διακλαδώσεις, και την κάπως ιδιαίτερη γαστρονομία της. Μας παρουσιάζει, επίσης, και το εθνικό τους άθλημα, το ταεκβοντό.
Η πρώτη του υπερταχεία, το τρένο KTX, τον οδηγεί στη Χουάτσον. Αυτή η πόλη, κρυμμένη ανάμεσα σε λίμνες και βουνά, είναι ο παράδεισος των ψαράδων άγριας πέστροφας και αυτή την εποχή γίνεται ένα Φεστιβάλ πάνω σε μια παγωμένη λίμνη.
Στη συνέχεια επιβιβάζεται στο «Golden Train», ένα τρένο που δεν μοιάζει με τα άλλα, του οποίου το εσωτερικό είναι διαμορφωμένο σε αμιγώς κορεάτικο στυλ και το οποίο διαθέτει βαγόνια-σπα για χαλάρωση.
Ο Φιλίπ αποφασίζει να σταματήσει στο Χονγκσεόνγκ για να επισκεφτεί έναν βουδιστικό ναό που χρονολογείται από το 1308, ένα πραγματικό λιμάνι ηρεμίας στην καρδιά ενός δάσους.
Για να ολοκληρώσει το ταξίδι του σ’ αυτή την ασυνήθιστη χώρα, ο Φιλίπ παίρνει το τρένο DMZ, ένα τρένο που μεταφέρει τους ταξιδιώτες από τη Σεούλ μέχρι τη συνοριακή ζώνη με τη Βόρεια Κορέα που ελέγχεται πλήρως από τις διεθνείς ένοπλες δυνάμεις. Εκεί θα νιώσει την τραγωδία που εκτυλίσσεται πίσω από τα συρματοπλέγματα, με τις διαλυμένες οικογένειες που ελπίζουν ακόμη ότι μια μέρα θα ξαναβρεθούν με τους συγγενείς και φίλους που έχουν εγκλωβιστεί στον Βορρά.

Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
(E)
Επόμενο > [K8] ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Μετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά