ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  11/06/2021
01:50 Κατάλληλο για άτομα άνω των 16 ετών
ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ  (Α' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ξένη σειρά

PLASTIC SEA/ MAR DE PLASTICO


Έτος παραγωγής: (2016)


Μετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Δραματική σειρά μυστηρίου, που θα ολοκληρωθεί σε 13 70λεπτα επεισόδια παραγωγής Ισπανίας, Boomerang TV, 2015-2016.(A’ ΚΥΚΛΟΣ)
Σε μια μικρή, αγροτική περιοχή της Ισπανίας, ζουν δίπλα- δίπλα οι εκατομμυριούχοι με τους μετανάστες εργάτες, τους άνεργους ντόπιους και τους ιδιοκτήτες των αγροκτημάτων.
Ένα πρωινό οι εργάτες στα θερμοκήπια, βρίσκουν το νεκρό σώμα μιας νεαρής κοπέλας.
Είναι η κόρη της δημάρχου. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου ξεκινούν αμέσως και την έρευνα αναλαμβάνει ένας αστυνομικός με θολό παρελθόν…

Δείτε σήμερα: «Η κάμερα»
Eπεισόδιο 5

Αφού ανακαλύπτει ότι η Αϊνόα ήταν κόρη του Ρουέδα, ο Έκτορ αποφασίζει να τον ανακρίνει. Εκείνος δείχνει ένα άγνωστο πρόσωπο: του πατέρα που είναι συντετριμμένος από τον χαμό της κόρης του.
Μετά τη νύχτα που περνάει με τον Έκτορ, η Μάρτα αποφασίζει να αφήσει τον Άλβαρο. Δεν μπορεί να συνεχίσει να κοροϊδεύει τον εαυτό της.
Στο μεταξύ, μια νεαρή στο χωριό κάνει ηλιοθεραπεία δίπλα στην πισίνα της. Βάζει τις φωνές όταν αντιλαμβάνεται κάποιον να την κοιτάζει μέσα από τα δέντρα. Ο άγνωστος φεύγει, αλλά καθώς τρέχει, του πέφτει μια κάμερα.
Στην κάμερα, ο Έκτορ και η Λόλα βρίσκουν πλάνα κοριτσιών του χωριού που είχαν τραβηχτεί κρυφά. «Και αν είναι ο δολοφόνος αυτός που τα τράβηξε;» Οι κάτοικοι του χωριού πανικοβάλλονται. Φοβούνται ότι ο δολοφόνος ψάχνει το επόμενο θύμα.
Ο Έκτορ ερευνά το θέμα της κάμερας και ανακαλύπτει ότι την είχε αγοράσει η Αϊνόα για να τη χαρίσει στον Λούκας. Ο νεαρός ορκίζεται ότι δεν τράβηξε εκείνος τα βίντεο, ούτε σκότωσε την Αϊνόα. Ο Έκτορ και οι δικοί του ανακαλύπτουν στο δωμάτιο του Αμάνσιο, του πατέρα του Λούκας, που είδε τελευταίος την Αϊνόα ζωντανή, ένα κρυμμένο κουτί με φωτογραφίες της Αϊνόα τραβηγμένες την ώρα που άλλαζε ρούχα.
Η αστυνομία ψάχνει τον Αμάνσιο για να τον συλλάβει. Ο Χουάν Ρουέδα και οι μπράβοι του, όμως, τον βρίσκουν πρώτοι. Ο Ρουέδα τον κατηγορεί έξαλλος ότι είναι ο φονιάς και τον χτυπάει. Ο Αμάνσιο αρνείται ότι σκότωσε το κορίτσι. Ομολογεί ότι εκείνος είχε στείλει τις φωτογραφίες με εκείνον και την Αϊνόα, γιατί, ενώ τον είχε γλιτώσει από τη φυλακή, είχε κοιμηθεί με τη γυναίκα του…
Ο Έκτορ εισβάλει στο σημείο και φτάνουν αμέσως ενισχύσεις. Οι μπράβοι απομακρύνονται και ο Αμάνσιο συλλαμβάνεται. Ο ύποπτος παραδέχεται ότι είχε τραβήξει την Αϊνόα και τις άλλες κοπέλες με την κάμερα, αλλά αρνείται ότι είναι ο δολοφόνος.
Η Λόλα εξετάζει τα βίντεο του Αμάνσιο. Ξαφνικά, ανακαλύπτει κάτι που την ταράζει. Η Αϊνόα είναι με τη Μάρτα. Εκείνη, πολύ επιθετική, φωνάζει στην Αϊνόα, εμφανώς ταραγμένη.Σκηνοθεσία: Χουάν Κάρλος Κουέτο, Αλμπέρτο Μανσάνο, Ροσίο Μαρτίνες Γιάνο
Παίζουν: Ροντόλφο Σάντσο, Πέντρο Καζαμπλάνκ, Λουίς ΦερνάντεθΔιαθέσιμο στο ERTFLIX.

Επόμενο > [K8] ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ (E)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Μετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά