|
Στα νέα επεισόδια της εκπομπής, τη σκυτάλη της γαστρονομικής δημιουργίας παίρνει ο καταξιωμένος σεφ Μανώλης Παπουτσάκης, για να αναδείξει ακόμη περισσότερο τους ελληνικούς διατροφικούς θησαυρούς, με εμπνευσμένες αλλά εύκολες συνταγές, που θα απογειώσουν γευστικά τους τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης.
Μήλα Ζαγοράς Πηλίου, Καλαθάκι Λήμνου, Ροδάκινα Νάουσας, Ξηρά σύκα Ταξιάρχη, Κατσικάκι Ελασσόνας, Σαν Μιχάλη Σύρου και πολλά άλλα αγαπημένα προϊόντα, είναι οι πρωταγωνιστές με ονομασία προέλευσης!
Κάθε Σάββατο και Κυριακή, μαθαίνουμε στην ΕΡΤ2 πώς τα ελληνικά πιστοποιημένα προϊόντα μπορούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να κατακτήσουν το τραπέζι μας.
Οι θησαυροί της ελληνικής φύσης, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο πιάτο μας!
Δείτε σήμερα:
«Κελυφωτό φιστίκι Φθιώτιδας, μαστίχα Χίου, κουμ κουάτ»
Eπεισόδιο 39
Ενθουσιώδης, ταλαντούχος και δημιουργικός, ο αγαπημένος μας σεφ Μανώλης Παπουτσάκης με συμμάχους τα εξαιρετικά Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε μπαίνει στην κουζίνα και σκορπά τη γεύση και τη νοστιμιά σε κάθε σπιτικό με τις πρωτότυπες συνταγές του!
Ετοιμάζει σαλάτα με ψητά λαχανικά και τριμμένο κελυφωτό φιστίκι Φθιώτιδας, φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα ροδιού αρωματισμένη με κάρδαμο και Μαστίχα Χίου και σπαγγέτι με καπνιστή πανσέτα, κουμ κουάτ, φιστίκι και γραβιέρα.
Στην παρέα έρχεται η βιοχημικός Εμμανουέλλα Φωτεινού να μας ενημερώσει για το κελυφωτό φιστίκι Φθιώτιδας, και η εκπρόσωπος της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Φραντζέσκα Τασσοπούλου να μας μιλήσει για τη μαστίχα Χίου.
Παρουσίαση-επιμέλεια συνταγών: Μανώλης Παπουτσάκης
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.
https://www.ertflix.gr/
|
|