ΤΡΙΤΗ  04/05/2021
23:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΧΩΡΙΣ ΕΡΩΤΗΣΗ   (E)   
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΒιογραφίαΜετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Η σειρά ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ2, «Χωρίς ερώτηση» αποτελεί μία σειρά από κινηματογραφικά ντοκιμαντέρ-προσωπογραφίες ανθρώπων των Γραμμάτων, της επιστήμης και της Τέχνης. Χωρίς να ερωτάται ο καλεσμένος -εξού και ο τίτλος της εκπομπής- μας κάνει μία προσωπική αφήγηση, σαν να απευθύνεται κατευθείαν στο θεατή και μας αφηγείται σημαντικά κομμάτια της ζωής του και της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας. Κάθε επεισόδιο της σειράς είναι γυρισμένο με τη μέθοδο του μονοπλάνου, δηλαδή τη χωρίς διακοπή κινηματογράφηση του καλεσμένου κάθε εκπομπής σ’ έναν χώρο της επιλογής του, ο οποίος να είναι σημαντικός γι’ αυτόν. Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ2, ξεφεύγοντας από τους περιορισμούς του τυπικού ντοκιμαντέρ, επιδιώκει μέσα από μία σειρά μοναδικών χωρίς διακοπή εξομολογήσεων, να προβάλλει την προσωπικότητα και την ιστορία ζωής του κάθε καλεσμένου. Προσκαλώντας έτσι το θεατή να παραστεί σε μία εκ βαθέων αφήγηση, σ’ ένα χώρο κάθε φορά διαφορετικό, αλλά αντιπροσωπευτικό εκείνου που μιλάει.

Δείτε σήμερα: "Συνάντηση με την Ξένια Καλογεροπούλου"

Το συγκεκριμένο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Χωρίς Ερώτηση», φιλοξενεί την ηθοποιό και συγγραφέα θεατρικών παραστάσεων Ξένια Καλογεροπούλου.
Με σταδιοδρομία τόσο στο θεατρικό σανίδι, στο κινηματογράφο και στη τηλεόραση όσο και στη συγγραφή παιδικού παραμυθιού, η σημερινή μας πρωταγωνίστρια έρχεται να μας μιλήσει για τη ζωή και το έργο της.
Πιο συγκεκριμένα, η κάμερα θα περιπλανηθεί στους χώρους του παιδικού εργαστηρίου, όπου θα γίνουμε και πάλι μικρά παιδιά, ακούγοντας τη δικιά της ιστορία. Ακριβώς, σαν να μας διάβαζε ένα παραμύθι.Σκηνοθεσία-σενάριο: Μιχάλης Δημητρίου.
Ιστορικός ερευνητής: Διονύσης Μουσμούτης.
Διεύθυνση φωτογραφίας: Αντώνης Κουνέλλας.
Διεύθυνση παραγωγής: Χαρά Βλάχου.
Ηχοληψία: Χρήστος Σακελλαρίου.
Μουσική: Νάσος Σωπύλης, Στέφανος Κωνσταντινίδης.
Ηχητικός σχεδιασμός: Fabrica Studio.
Μοντάζ: Σταύρος Συμεωνίδης.
Παραγωγός: Γιάννης Σωτηρόπουλος.
Εκτέλεση παραγωγής: Real Eyes Productions.

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

https://goo.gl/uPorMP

[K8] ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ (2021) (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ) < Προηγούμενο
Επόμενο > [K8] ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ (E)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Μετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά