ΤΡΙΤΗ  04/05/2021
08:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ART WEEK (2020 - 2021) (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Εκπομπή


Έτος παραγωγής: (2020)


Μετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Για έβδομη συνεχή χρονιά, το Art Week επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, παρουσιάζοντας κάθε εβδομάδα αγαπημένους καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, αλλά και νεότερους που, με τη δυναμική και τη φρεσκάδα τους, έχουν κερδίσει ήδη μια θέση στη σύγχρονη πολιτιστική επικαιρότητα.

Η Λένα Αρώνη βγαίνει έξω στην πόλη, εκεί που χτυπά η καρδιά του Πολιτισμού. Συναντά και συνομιλεί με τραγουδιστές, μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς πίσω από τα φώτα της σκηνής, μέσα στα σπίτια και τα εργαστήριά τους, εκεί που γεννιούνται και παίρνουν σάρκα και οστά οι ιδέες τους.

Οι άνθρωποι των Τεχνών μοιράζονται μαζί της σκέψεις και συναισθήματα, αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Στόχος του Art Week: Να αναδείξει το προσωπικό στίγμα των σπουδαίων αυτών Ελλήνων καλλιτεχνών, που με το έργο τους έχουν επηρεάσει καθοριστικά τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί και να μας συστήσει και τη νεότερη γενιά, με δυνατά ήδη δείγματα γραφής στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι.

Δείτε σήμερα: "Γιάννης Πάριος"
Eπεισόδιο 28

Το ART WEEK με μία ιδιαίτερη, ξεχωριστή εκπομπή, "δώρο" για αυτές τις ξεχωριστές μέρες.

Η Λένα Αρώνη συναντά τον πιο αγαπημένο λαϊκό, ερωτικό τραγουδιστή στο σπίτι του.

Ο Γιάννης Πάριος φιλοξενεί την εκπομπή με θέρμη, αγάπη και απλότητα.

Μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης σε γιορτινή ατμόσφαιρα και εξομολογητική διάθεση.

Η Πάρος, οι παιδικές μνήμες από το Πάσχα του μικρού Γιάννη, η καριέρα, τα παιδιά του, ο έρωτας, η καλλιτεχνική γενιά στην οποία ανήκει, τα λάιβ, οι ηχογραφήσεις στο στούντιο, ο νέος του δίσκος, η σύνθεση, η έμπνευση, η δωρεά του κλινών ΜΕΘ για τον covid19, η ζωή, η ματιά του πάνω σε βιώματα και επιθυμίες...

Μία μεγαλύτερης διάρκειας εκπομπή, για να "χωρέσουν" όσα μοιράστηκε μαζί μας για όλους τους τηλεθεατές.Παρουσίαση - Αρχισυνταξία - Επιμέλεια εκπομπής: Λένα Αρώνη
Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας


Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

https://www.ertflix.gr/

[K8]  …ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΙ < Προηγούμενο
Επόμενο > [K8] ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Μετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά