ΠΕΜΠΤΗ  06/05/2021
22:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Εκπομπή


Έτος παραγωγής: (2021)


Μετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Ωριαία εβδομαδιαία εκπομπή παραγωγής ΕΡΤ3 2021.
Ταξιδιωτική σειρά ντοκιμαντέρ που θα γράψει τη δική της ιστορία δια χειρός του διάσημου street artist Same84 σε πόλεις και νησιά σε όλη την Ελλάδα. Το ταξίδι συναντά την τέχνη του δρόμου αφήνοντας το ξεχωριστό της αποτύπωμα. Ακολουθούμε τον Same84 σε ένα οδοιπορικό μοναδικής δημιουργίας και κάθε τόπος γίνεται ένα μήνυμα βγαλμένο από τους ανθρώπους της για όλους μας. Οι εικόνες, οι λέξεις, οι αισθήσεις, η παρέα και η περιπέτεια θα γίνουν τέχνη μέσα από την ξεχωριστή street “γραφή”. Στο τέλος κάθε ταξιδιού ο Same84 δημιουργεί το δικό του έργο «αλλάζοντας» την πόλη και το νησί και για πρώτη φορά μπορούμε να παρακολουθήσουμε σε κάθε στάδιο την καλλιτεχνική δημιουργία της τέχνης του δρόμου.

Δείτε σήμερα: Κέρκυρα
Eπεισόδιο 12

Η Τέχνη του Δρόμου, η πρώτη ταξιδιωτική εκπομπή τέχνης που αφήνει το δικό της μοναδικό graffiti σε κάθε τόπο που επισκέπτεται, ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο του ταξιδιού της με Πασχαλινό αέρα στο νησί των Φαιάκων, την Κέρκυρα.

Στο πανέμορφο αυτό νησί του Ιονίου, ο street artist Same84 θα ακούσει τις ιστορίες των ντόπιων, θα μάθει για τα ήθη και τα έθιμα του νησιού, θα ανακαλύψει τα παλάτια, τις γεύσεις, θα δοκιμάσει νέες εμπειρίες στη θάλασσα του Ιονίου και θα εμπνευστεί για να δημιουργήσει ένα ακόμα graffiti, αυτή τη φορά 100% Κέρκυρα.

Από τις μελωδίες της Φιλαρμονικής, στους κήπους με τα κουμ κουάτ, από τα καντούνια της πόλης, στις ράχες των κυμάτων, σερφάροντας πάνω σε μια σανίδα skimboard κι από εκεί στα εργαστήρια με τους μπότηδες. Η Κέρκυρα βάζει τα καλύτερά της και η Τέχνη του Δρόμου βάζει όλες της τις δυνάμεις για να δημιουργήσει ένα έργο σύγχρονης street art αντάξιο της ομορφιάς του νησιού, αλλάζοντας για πάντα τον γκρίζο τοίχο ενός σχολείου της πόλης.SAME84 (ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΓΛΑΣ):παρουσίαση- καλλιτεχνική επιμέλεια
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΙΖΗΛΑΣ :διεύθυνση παραγωγής
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΡΡΗ: αρχισυνταξία
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΑΣ :σκηνοθεσία
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣ :διεύθυνση φωτογραφίας
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΤΕΛΙΑΣ: ηχοληψία
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΚΑΝΟΣ & ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΥ:σενάριο
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΑΚΗΣ: μοντάζ-μουσική επιμέλεια
ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ :σήμα αρχής γραφικά
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΚΑΝΟΣ: εικονοληψία
ΠΟΠΕΣΚΟΥ ΛΟΥΤΣΙΑΝ ΝΤΟΡΕΛ: χειριστής drone   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K12] Ο ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Μετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά