ΣΑΒΒΑΤΟ  10/04/2021
18:15 Κατάλληλο για όλους
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ
Team Hellas (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / ΕκπομπήΜετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Με επίκεντρο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021, η εκπομπή «Ο δρόμος για το Τόκιο -Team Hellas», με τον Γιώργο Καπουτζίδη, παρουσιάζει όλα τα μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, καθώς και την προσπάθειά τους μέχρι να γίνει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς πραγματικότητα.

Η εκπομπή, που θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 18:15, με τον μοναδικό τρόπο του Γιώργου Καπουτζίδη και μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Κώστα Αμοιρίδη, θα μεταφέρει στους τηλεθεατές την καθημερινότητα των αθλητών, τα συναισθήματά τους και πώς βιώνουν όλη αυτήν την προσπάθεια των πέντε ετών, με τη μεσολάβηση της καραντίνας και των αποκλεισμών λόγω κορωνοϊού. Μια προσπάθεια, από την οποία όλοι εμείς θα παρακολουθήσουμε από 1 έως και 40 λεπτά, την ημέρα του αγώνα, στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δοκιμάζει το άθλημα-αγώνισμα των μελών της Team Hellas, προσπαθεί να «φορέσει» τα παπούτσια τους, για να διαπιστώσει πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για έναν μέσο άνθρωπο και να φέρει τους αθλητές ακόμα πιο κοντά στο ελληνικό κοινό.

Ποια είναι η Team Hellas
Η Team Hellas είναι η πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα με 116 μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτή που έχει προσφέρει τις μεγαλύτερες συγκινήσεις στους Έλληνες. Έχει καθολική αποδοχή, καθώς είναι η μοναδική ομάδα που αποκαλείται «Ελλάς» και όχι «Greece» και απαρτίζεται από αθλητές με ξεχωριστό ταλέντο, που έχουν δουλέψει πολύ σκληρά για να πετύχουν και να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Δείτε σήμερα: «Χρήστος Βολικάκης - Ποδηλασία πίστας, όμνιουμ»
Eπεισόδιο 5

125 χρόνια μετά, η Ελλάδα διεκδικεί και πάλι μετάλλιο. Το πιο δύσκολο αγώνισμα της ποδηλασίας πίστας είναι το όμνιουμ. Πρόκειται για τέτραθλο με όλα τα αγωνίσματα της πίστας, που είναι: Scratch, Tempo, Elimination, Points.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στον Δρόμο για το Τόκιο κάνει στάση στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, για να γνωρίσει τα μυστικά του όμνιουμ από τον Χρήστο Βολικάκη, έναν εκ των κορυφαίων αθλητών ποδηλασίας πίστας στον κόσμο και υποψήφιο για μια θέση στο βάθρο των νικητών στους Αγώνες του Τόκιο.

Η Ελλάδα έχει να κερδίσει ολυμπιακό μετάλλιο στην ποδηλασία πίστας από το 1896 και στην 4η συμμετοχή του, ο σπρίντερ Χρήστος Βολικάκης, ο οποίος πλέον δοκιμάζει τις δυνάμεις του στην αντοχή, θέλει να βάλει ένα τέλος στην περίοδο των 125 ετών χωρίς μετάλλιο για την Ελλάδα. Πόσο δύσκολο είναι να τα καταφέρει; Θα μας το εξηγήσει ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος δοκίμασε το αγωνιστικό ποδήλατο, που τα έχει όλα εκτός από… φρένα.Σκηνοθεσία: Κώστας Αιρίδης
Αρχισυνταξία: Θανάσης Νικολάου
Συντακτική ομάδα: Παναγιώτης Βότσης, Πηνελόπη Γκιώνη
Παραγωγή: AN Sports and Media


Παρουσίαση: Γιώργος Καπουτζίδης

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K8] ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΥΑΡΟ  (ΙΒ' ΚΥΚΛΟΣ) (E)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Μετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά