ΠΕΜΠΤΗ  08/04/2021
12:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΓΗ  (Ζ' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

SOMEWHERE ON EARTH


Έτος παραγωγής: (2017)


Μετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Σειρά ντοκιμαντέρ 6 ωριαίων επεισοδίων γαλλικής παραγωγής 2017(7ος κυκλος)
Μπορούμε να ονειρευτούμε περιπέτεια σε άλλους πλανήτες που ίσως να είμαστε σε θέση να αποικίσουμε κάποια μέρα στο μακρινό μέλλον ... αλλά για τα παιδιά μας, το ταξίδι σημαίνει τον δικό μας πλανήτη Γη. Η ανακάλυψη της Γης μας είναι μια πολύπλευρη περιπέτεια ... χωρίς σύνορα ή όρια εκτός από αυτά του ανθρώπου.
Η σειρά «Κάπου στη Γη» παρουσιάζει σημεία στον κόσμο όπου η Φύση έχει δώσει ελεύθερο χώρο στη φαντασία της και έχει αφιερώσει χρόνο για να δημιουργήσει εκπληκτικά τοπία. Αυτά τα σημεία συχνά είναι μακριά από τα μεγάλα ρεύματα του σύγχρονου κόσμου και αυτή η απομόνωση τα έχει κρατήσει από καιρό προστατευμένα από τις επιθέσεις της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Δείτε σήμερα: Νέα Καληδονία [Nouvelle-Calédonie]
Eπεισόδιο 4

Η Νέα Καληδονία είναι μια εντυπωσιακή λωρίδα γης που περιτριγυρίζεται από μεγάλους κοραλλιογενείς υφάλους και τον ανυπολόγιστο Ειρηνικό Ωκεανό.
Η τεράστια λιμνοθάλασσα κρύβει μυστικά που περιμένουν να τα ανακαλύψουμε. Επιστήμονες στη Νουμέα μελετούν τη συμπεριφορά των καρχαριών. Οι βασιλείς αυτοί των ωκεανών είναι απαραίτητοι για την ισορροπία του υποβρύχιου κόσμου.
Πετάμε πάνω από τις ομορφότερες λιμνοθάλασσες του κόσμου και ανακαλύπτουμε την ύπαιθρο αυτής της γης. Στο κύριο νησί, Γκραντ Τερ περιμένουν περιπέτειες για όσους τολμούν να ζήσουν τα όνειρά τους…
Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K8] ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Μετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά