|
Στα νέα επεισόδια της εκπομπής, τη σκυτάλη της γαστρονομικής δημιουργίας παίρνει ο καταξιωμένος σεφ Μανώλης Παπουτσάκης, για να αναδείξει ακόμη περισσότερο τους ελληνικούς διατροφικούς θησαυρούς, με εμπνευσμένες αλλά εύκολες συνταγές, που θα απογειώσουν γευστικά τους τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης.
Μήλα Ζαγοράς Πηλίου, Καλαθάκι Λήμνου, Ροδάκινα Νάουσας, Ξηρά σύκα Ταξιάρχη, Κατσικάκι Ελασσόνας, Σαν Μιχάλη Σύρου και πολλά άλλα αγαπημένα προϊόντα, είναι οι πρωταγωνιστές με ονομασία προέλευσης!
Κάθε Σάββατο και Κυριακή, μαθαίνουμε στην ΕΡΤ2 πώς τα ελληνικά πιστοποιημένα προϊόντα μπορούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να κατακτήσουν το τραπέζι μας.
Οι θησαυροί της ελληνικής φύσης, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο πιάτο μας!
Δείτε σήμερα:
«Αρσενικό Νάξου, Ελαιόλαδου Κρανιδίου Αργολίδας, Πευκοθυμαρόμελο Κρήτης»
Eπεισόδιο 27
Πανέτοιμος και εφοδιασμένος με τα εκλεκτότερα Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε της χώρας μας, ο αγαπητός σεφ Μανώλης Παπουτσάκης ετοιμάζεται να ξεδιπλώσει στους τηλεθεατές έναν καμβά γεύσεων και νοστιμιάς.
Ξεκινά με νιόκι πατάτας με αρσενικό Νάξου και σάλτσα φασκόμηλο, μπρουσκέτα με μαγιονέζα, ψητή σαρδέλα και αρωματικό μπρινουάζ λαχανικών ελαιόλαδο Κρανιδίου Αργολίδας και, για το τέλος, ετοιμάζει ταχινένια σουσαμόπιτα με σιρόπι από πευκοθυμαρόμελο Κρήτης.
Στο πλατό να μας ενημερώσει για ελαιόλαδο Κρανιδίου Αργολίδας έρχεται ο παραγωγός Βαγγέλης Δημαράκης, καθώς και η διατροφολόγος Μαριέττα Μαρκούση, η οποία θα μας μιλήσει για την διατροφική αξία που έχει το αρσενικό Νάξου.
Παρουσίαση-επιμέλεια συνταγών: Μανώλης Παπουτσάκης
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions
https://www.ertflix.gr/
|
|