ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  09/04/2021
00:15 Κατάλληλο για όλους
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ
Team Hellas   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / ΕκπομπήΜετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Με επίκεντρο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021, η εκπομπή «Ο δρόμος για το Τόκιο -Team Hellas», με τον Γιώργο Καπουτζίδη, παρουσιάζει όλα τα μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, καθώς και την προσπάθειά τους μέχρι να γίνει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς πραγματικότητα.

Η εκπομπή, που θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 18:15, με τον μοναδικό τρόπο του Γιώργου Καπουτζίδη και μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Κώστα Αμοιρίδη, θα μεταφέρει στους τηλεθεατές την καθημερινότητα των αθλητών, τα συναισθήματά τους και πώς βιώνουν όλη αυτήν την προσπάθεια των πέντε ετών, με τη μεσολάβηση της καραντίνας και των αποκλεισμών λόγω κορωνοϊού. Μια προσπάθεια, από την οποία όλοι εμείς θα παρακολουθήσουμε από 1 έως και 40 λεπτά, την ημέρα του αγώνα, στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δοκιμάζει το άθλημα-αγώνισμα των μελών της Team Hellas, προσπαθεί να «φορέσει» τα παπούτσια τους, για να διαπιστώσει πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για έναν μέσο άνθρωπο και να φέρει τους αθλητές ακόμα πιο κοντά στο ελληνικό κοινό.

Ποια είναι η Team Hellas
Η Team Hellas είναι η πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα με 116 μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτή που έχει προσφέρει τις μεγαλύτερες συγκινήσεις στους Έλληνες. Έχει καθολική αποδοχή, καθώς είναι η μοναδική ομάδα που αποκαλείται «Ελλάς» και όχι «Greece» και απαρτίζεται από αθλητές με ξεχωριστό ταλέντο, που έχουν δουλέψει πολύ σκληρά για να πετύχουν και να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Δείτε σήμερα: «Μαρία Κυρίδου, Χριστίνα Μπούρμπου - κωπηλασία, δίκωπος»
Eπεισόδιο 4

Γράφοντας ιστορία στην ελληνική κωπηλασία

Επόμενη στάση για τον Γιώργο Καπουτζίδη στον Δρόμο για το Τόκιο, η Θεσσαλονίκη και οι εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου στην Καλαμαριά. Εκεί όπου συναντά δύο κορίτσια, που έγραψαν ιστορία για την ελληνική κωπηλασία. Έναν χρόνο αφότου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες το 2018, η Μαρία Κυρίδου σε ηλικία 18 ετών και η 19χρονη Χριστίνα Μπούρμπου έγιναν το πρώτο ελληνικό πλήρωμα στη δίκωπο των γυναικών, που συμμετέχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες κερδίζοντας την πρόκριση τον Αύγουστο του 2019.

Τα κορυφαία κολέγια των ΗΠΑ τούς πρόσφεραν πλήρη υποτροφία, όμως έμειναν στην Ελλάδα, γιατί τα όνειρά τους δεν σταματάνε μόνο στην πρόκριση. Έχοντας παγκόσμια χρυσά μετάλλια σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, στην Team Hellas 2021 θα είναι από τα νεότερα μέλη της αποστολής.

Σ' αυτό το επεισόδιο ο Γιώργος Καπουτζίδης αποφασίζει να τραβήξει μαζί τους κουπί στα νερά του Θερμαϊκού και να μάθει τα μυστικά ενός εκ των δυσκολότερων αθλημάτων των Ολυμπιακών Αγώνων.Σκηνοθεσία: Κώστας Αμοιρίδης
Αρχισυνταξία: Θανάσης Νικολάου
Συντακτική ομάδα: Παναγιώτης Βότσης, Πηνελόπη Γκιώνη
Παραγωγή: AN Sports and Media

Παρουσίαση: Γιώργος Καπουτζίδης

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

Επόμενο > [K12] THE YOUNG POPE (E)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Μετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά